Ahojte mame taky problem 🙂 Mala (skoro 5M) ma posledny tyzden ani spankovu krizu cez den alebo neviem ako to nazvat 😐 Predtym sme zaspali asi tak ze na fitlopte som ju trosku ukludnila a ked som videla ze uz skoro zaspava tak sme si lahli a trosku si popapala...niekedy zaspala na rukach tak som si sadla na gauc a na rukach pospala...
Lenze posledny tyzden strasne zacala vystrajat na fitlopte vidim nanej ze je unavena oci si sucha no len place napina sa a ne a ne zaspat 🤷♀️ Nechapem co sa stalo alebo ako ju inak ulozit aby zaspala
@veronika4495 no tazko mi je teraz 🙂 ona proste nezaspi tak ako niektore deti ze das do postielky pohladkas par krat po licku a spi 🤷♀️ Ked ju dam do postielky automaticky ozije ....mozno ze ani nechce spat alee ked si cucha oci som si myslela ze uz by aj spala....
@smejko25 a za aký čas uspavas po zobudeni?
To máš už prešvihnuty jej spánok
To sa aj nám stava
Musíš ju pevne uchopiť ručičky a hontrlat a zaspí
Moja tiež tak bojuje ,sponuje a neviem čo
Proste musíš ju pevne chytiť aby nemala priestor a dobre nadrdat a o chvíľu zaspí
Moja je tiež takýto expert
Alebo keď to nejde pustím jej dvakrát jej pesničku,potom už je kludnejsia a potom ju v pohode už na rukách uspim
Treba skúšať a byt trpezlivá
@veronika4495 no ved toto ako som pisala aj mne sa minule tak zasla ze no hrozne to bolo....
Mozno vyskusam to s postielkou len ona tam vzdy tak ozije ze dovidenia 😁
@noemi155 no doteraz to bolo tak 2 hodiny po zobudeni lenze vcera vydrzala od 15tej az do 19tej byt hore 🙂 po kupani zaspala 🙂
@smejko25 mam tiež takého experta neboj nič
Od malicka strašne malo spinka a je čulá strašne aj veľa pozornosti si vyžaduje
Ale beriem to tak,že proste je taká a nerobím si z toho veľkú hlavu,aj keď som niekedy unavená strašne...
Stále dúfam,že bude lepšie a bude aj ona lepšie buvat,ale zatiaľ som sa nedočkala 🤣
Je to proste moja laska,aj keď to nie je vždy prechádzka ružovú zahradu...
Treba len skúšať a pozorovať ju a bude dobre neboj nič
@veronika4495 no vyskusam tu postielku 🙂 vam ako dlho trvalo kym si zvykol ? 🙂 neviem ci budem vediet tak odist a nechat plakat 🙂 stale mam to pred ocami ako sa nemohla nadychnut
@veronika4495 no tak touto cestou to nepojde 🙂 vydrzala plakat 30 minut ale taky rev ze dovidenia absoltune sa nedala ukludnit....nakoniec som ju vybrala normalne este 15minut jej dych zaskakoval aj hlavickou trhala ....nikdy viac
@veronika4495 vsetko vsetko sme skusali 🙂 najprv som ju hladkala prihovarala sa knej 🙂 nic ziadne ukludnenie 🙂 tak som na chvilku odisla no len sa to stupnovalo 🙂 takze touto cestou to nepojde 🙂 ale dakujem velmi pekne za rady
@smejko25 mozno by pomohlo, keby si ju polozila do postielky a skusila by si ju nechat vyplakat. treba skusat, deti sa proste menia a skusaju.