Ako ste zvládali nevyspatie? Syn má skoro 3 mesiace a ja to už teraz nezvládam, že sa v noci poriadne nevyspím. Cez deň aj keď som unavená zaspať neviem. Rada by som si prečítala ako ste to vy zvládali, pre motiváciu.
@anushka123 ako je casto v noci hore kojis?
Navarit si dopredu doobeda sa dobre s nim prejst na dlho, obed a skusit zalahnut.Alebo vecer hned ist spat s nim.
Musis sa vzchopit a hovorit si,ze to takto nebude navzdy. My mame 9m a sme hore v noci v priemere tak 10-15x.🤦♀️ Pockaj ked pridu spankove regresie. Musis byt silna a povedat si,ze to robis pre svojho syna. Viem. Spankovy deficit, ale hlavne nebud nervozna. Tvoj syn to citi. A viesco? Bude este horsie.
@anushka123 Ked mal starsi 3 mesiace, tak som myslela, ze z okna skocim. Tak som bola unavena. Preslo to az ked som prijala fakt, ze tak skoro sa nevyspim ako za starych dobrych cias bez deti. Naucila som sa zaspat hned ako lahnem. Ziadne prehadzovanie na posteli. Ale to az casom. Drzim prst.
Zvladnes to, musis...si matka, tie dokazu aj nemozne 😁 mas prve dieta?telo si zvykne,teda spanok uz nebude taky ako pred narodenim deti, ale da sa existovat..najhorsie su prve mesiace,potom najdes system..drzim palce😊
Ja dom chodila spat uz o 22.h alebo spolu s nim,aby som sa vyspala.a ked sa v noci casto bydil,nechala ho v posteli pri mne, len vytrcila prso a nakojila poleziacky. To sa celkom dalo.a na obed alebo doobeda som si lahla s nim.aspon na hodinu. Starsiemu som pustila rozpravky a chrapala som 😀
@anushka123 občas dať niekomu postrážiť a vtedy si ísť ľahnúť, štuple do uší a spať. Pokiaľ sa nedá zaspať cez deň tak to ešte nie je únava. Ja som raz zaspala aj počas chôdze na ceste. Upozornil ma až náraz do lampy.
Každopádne ísť večer čím skôr spať, ten čas čo je konečne len pre mňa a dieťa spí a konečne môžem urobiť toto alebo tamto.... to je najhorší čas na nejakú prácu, potom je človek dlho hore ale spánok utiekol. Deti väčšinou najlepšie spia prvé štyri hoďky večer takže vtedy byť v posteli. (teda takto to mal náš syn, dcéra vrieskala 24 hodín 9 mesiacov vkuse, takže tam o spánku nebola reč)