Spanie v ulitke

molnyi2
7. jún 2014

Ahojte mamicky...Prestala som drobca balit do zavinovacky a je to hroza...Kazdu chvilu je drobec hore...Pouzivali ste niektora ulitku? Ake mate s nou skusenosti? Da sa pouzivat aj v lete? Ak ano nemate nejaku na predaj? Ale potrebujeme od 4 do 12 mesiacov... Dnes som bola v detskom obchode a tam ani netusili ze take nieco ezistuje :-/

kika46
7. jún 2014

Ahoj, ja som tiez pouzivala ulitku do 4m. Potom mi zaspavala bez nej ale tiez to trochu trvalo. Ulitku mozes pouzivat aj v lete, nezabalis nozicky len ruciky. Ta pani co ich sije je z vychodu a tam niekde ma aj obchodik. Ja som si objednala z http://www.ulitka.sk/ a bola som velmi spokojna. Mala v nej bola stale. 🙂

sosanna88
7. jún 2014

@molnyi2 moja spala v ulite do roka!!! ale nozicky mala vonku, da sa to aj tak...zacala v tom spat ako 5mesacna. predat ti ju neviem, pretoze je patricne usmudlana, sprana...vyuzili sme naplno 🙂)
a objednavala som z netu. no a v lete ked bolo horuco, mala spala hola, resp. v plienke a len ta ulitka. alebo max. este tielko. podla teploty...
na mna kazdy kukal jak na tyrana ze malu balim ale proste bez zavinutia mi nespala...takto bol pokoj a po roku to same preslo...uz si lahla aj bez toho a v pohode zaspala 🙂 takze ja ulitu urcite odporucam!!!

bianca
7. jún 2014

ja som balila do tetra osusky a potom zavinovacku a hotovo.Ulitka je paradna ale i ta cena.

nicolle21
7. jún 2014

my sme tiez davali ulitku.. asi v 5tich mesiacoch sme prestali.. mala som ulitku z MK z niektoreho shopu, lacnejsia ako na ulitka.sk a ucel plnila perfektne 🙂

borkavan
8. jún 2014

@sosanna88 ahoj, a akú si mala ulitku? tú perinkovú? alebo takú, kde je iba teličko zabalené a pod hlavičkou nie je nič?

sosanna88
9. jún 2014

@borkavan hej. ten druhy pripad 🙂

sosanna88
9. jún 2014

@sosanna88 skusim najst presne ktoru som mala a poslem link....

magg424
9. jún 2014

mam na predaj ulitku swaddle me , pouzita raz , do 9kg ale aj dlhsie

mylittleone
9. jún 2014

Aj aj som pouzivala a bola som spokojna...mala bola kludnejsia ked spala natesno..do polroka som ju do nej davala...mam ju v albume

sosanna88
9. jún 2014

@borkavan Ulitka SwaddleMe-taku sme mali my...tu ti ju ponuka magg424 🙂 popytaj sa teda jej, isto bude lacnejsia jak inde...tiez viem, ze ju ponuka monika1709 za 15e (teda ponukala, neviem ci stale)....
a ked chces uuuuuuuuplne novu, tak ulitka. sk alebo originalbabyshop.eu-tam je za 20e...mas vyber 🙂

borkavan
9. jún 2014
borkavan
9. jún 2014

@magg424 akej farby je tá ulitka?

bimba01
9. jún 2014

my sme pouzivali ulitku do 4 a pol mesiaca. teraz sa uz mala nemece a nebudi na vlastne rucky.
odporucam kupit swaddle me cez ebay. neporovnatelne nizsia cena!!!

magg424
9. jún 2014

@borkavan maslova a su na nej zvieratka

slniecka85
18. jún 2014

ahojte! celkom cerstva tema... moja mala ma 4,5 mesiaca a doteraz sme balili di swaddle.. boli pokusy ze to zvladneme bez nej ale kedze mame obdobie" ruky do ust co najhlbsie a stale", tak aj v noci sa preberiem nato ako si ich nasa laska cmula a teda uz nezaspi naspat.. fakt je ten ze nepouzivame cumlik... kym bola zavinuta natesno spala aj 8 hodin vkuse teraz namiesto dvoch kojeni mame v noci 4.. to by az tak ale nevadilo.. skor by som chcela vediet vas nazor.. ako naucit spinkat malu navolno , ci zavinut ju spat , a skusit to zniva o mesiac.. ako viete ze deti to uz nechcu resp ze chcu spat uz s rozhodenymi ruckami?

sosanna88
21. jún 2014

@slniecka85 jasne ze dalej zavinut...kazdy mesiac vyskusaj navolno a uvidis...nasej som davala aj plienku-mojkacika ale mala aj dudel...
no a kazdy mesiac zlyhal, bo mala revala, tak som vedela ze este chce zavinovat, dokonca ked uz bola väcsia sama mi to podala stylom, mama zabal ma bo nebudem spat 🙂)) sranda
no a potom tak ako kazdy mesiac som skusila v 13mes., hodila sa na brucho,zmolila plienku,obimala ju a zaspala. som nechapala...a odvtedy je bez toho. takze ak vidis ze tak lepsie spi, neries, zavinuj !!!
na mna tiez kazdy kukal ako na choru ze take velke decko a zavinute, no ale hold...tak som uz potom nikomu o tom nevravela a ked sa opytali tak som povedala, ze uz tak nespava (pritom spala)...hehe

vilkaamalka
5. júl 2014

Ahojky ja pridam tak isto svoju skusenost, mame ulitku asi od dvoch-troch tyzdnov nakolko sa nam szn budil na ruky co si nimi sibrinkoval po tvari a vyhadzoval cumlik z pusinky a naucil sa nam takto spinkavat. Rucky pekne k telicku a tesno zavinut. Dobre sa nam vyspinka a nelaka sam seba co je najpodstatnejsie. Ked bude treba budem balit aj do roka aj viac kym si sam nezvykne bez nej, ale tak isto ma vytacaju do vyvrtky ludia co komentuju a frflu na to preco si dovolim ja matka svojho syna takto zviazat! Nemam uz ani sil im vysvetlovat ze to je pre jeho dobro 🙂))) kazdopadne vrelo odporucam!