Spanie v postieľke

lentilka3
20. okt 2016

Ahojte, rodicia. Moja mala nedavno oslavila rok a doteraz bez problemov spavala vo svojej postielke, s nami v manzelskej posteli ozaj vynimocne tak 1 - 2 krat do mesiaca, ked mala problemy so spankom. Minuly tyzden sme stravili tri dni v nemocnici na infuziach, kde nechcela spat v detskej postielke, a tak spala so mnou prakticky kazdy den. Od kedy sme prisli domov, odmieta spat vo svojej postielke, neplace, ale hystericky vrieska, ked ju tam ukladam. ☹ Zaslo to tak daleko, ze uz nechodi spat o 19.00 ako predtym, ale s nami o 21.30 alebo kedy ideme, samozrejme v nasej posteli. Neoklamem ju, ked sa ju snazim preniest po zaspati, vtedy je hned hore a vrieska. Ako obnovit povodny ritual? Mate s tymto skusenosti? Som unavena, zufala a dolamana. Dakujem za rady.

mimac
20. okt 2016

@lentilka3 no neviem čo bolo dievčatku a prečo bola na infúziách, istotne nemá asi najlepšie spomienky,aj keď také malé dieťa rýchlo zabudne, daj jej ešte čas a skúšaj ju pomaly do jej postieľky vrátiť...jasne, že v nemocnici ťa najviac potrebovala a ty si ju chcela dať do tej hroznej postieľky s mrežami?my keď sme boli na infekčnom tak ani za svet mi tam nezaspala a vrieskala ako pavián, tak spala stále somnou na mojej posteli, a bolo to super, bola kľudná o to mi hlavne išlo.viac ju nestresovať. doma nám potom po dákom týždni spávala vo svojej postieľke...my sme mali ale potom iný problém, nám nechcela bezomňa zaspať už vo svojej izbičke až donedávna som spávala s ňou, ja na karimatkách a ona vo svojej postieľke,až teraz sa to ukľudnilo,a spí tam sama a to má cez4 roky...

lentilka3
autor
20. okt 2016

Ano, budem teda nadalej skusat a nevzdam sa. Dnes aj pri dennom spanku protestuje, ale po minute kricania prestala a zaspala.