Spanie na rukách

karin1559
19. feb 2015

Ahojte, mam 4tyzdnoveho chlapceka 🙂 a jeden problem, spi a zaspava iba na mne!! Lezi mi na hrudniku otoceny ku mne bruskom!! ...ked zaspi a polozim ho do kocika, postielky, nositka v tom momente sa zobudi....a uz to nevladze moj chrbat a nohy....ma 5kg.ako ho odnaucit???neviem ist ani von s nim na prechadzky ☹ a podla mna si tak preto zvykol lebo obcas ho boli brusko ma prdiky a aj grckal..mal asi koliku a nic nezaberalo len moj hrudnik....ale uz teraz ho neboli brusko..krasne spi aj 3-4 hodinky,lenze na mne 🙂 poradte mi prosim Dakujem

magdalenkami
19. feb 2015

moj maly spal cez den v elast.satke do 5-6mes.,chodili sme tak na prechadzku,do obchodu,robili zakl.domace prace,vysavali sme,upiekla som kolac,vyvesila pradlo.....mne to satka velmi ulahcila a maly bol konecne spokojny aj vyspinkany

karin1559
autor
19. feb 2015

A ako si na nu zvykol?? Kupim vyskusam...mam nositko ale v nom sa vrti nevydrzi v nom..dakujem

magdalenkami
19. feb 2015

mala som klokanku,babyvak,elast. satku aj manducu pre moje deti,najvacsi placko bol treti...a elast. satka ma zachranila-po dojceni,som sa zamotala do nej a spinkal aj 2-3 hod,vobec sa nezobudil ani na mixer,ci vysavac-u mna jedna z najlepsich veci co som kupila a naozaj splnila ucel

karin1559
autor
19. feb 2015

Kupim a vyskusam satku, lebo ja mam klokanku a nic...nevydrzi ☹

magdalenkami
19. feb 2015

je elasticka satka aj pevna satka -mne lepsie vyhovovala do 6mes ta elasticka,netlaci, prisposobi sa a pri spravnom uviazani neboli chrbat

karin1559
autor
19. feb 2015

A neznici to malemu chrbat? A v noci ti ako spinkal? Na tebe? Lebo moj na mne spi ☹

domak2
19. feb 2015

@karin1559 skus si vyhladat skupinku nosenie nech ti baby poradia 😉 Spravny nosic a spravna poloha chrbat neznici. Klokanka skor.

magdalenkami
19. feb 2015

chrbatik mu to neznici,je schuleny v klbku,najdi si video....v noci bol hore aj kazdu hodinku,ale v 8-9mes to skoncilo a spinkaval lepsie

ivec16
19. feb 2015

Tiez odporucam satku ;)

karin1559
autor
19. feb 2015

Ale moj spi na mne, aj tvoj tak spal?

magdalenkami
19. feb 2015

nie na mne,vedla mna