Ahojte dievcata. Ako ste to mali so spanim na brusku ? Mne sa 10 mesacny syn dlho uz pretaca v noci na brusko lenze na nom nevie spinkat. Skusala som ho aj nechat ale z toho sa da do sedu a rozplace sa. Mate nejake skusenosti ako na to ? Viem ze to chce cas a musi sa to naucit hlavne sam. Ale mozte mi napisat aj ako to bolo u vas nech si mozem trebarz porovnat. 🙂
Oni v takom veku už sa všelijako pretočia. Ja dávam primárne na bok, ale potom mi deti aj tak rotuju ako vrtule 😁
@basska_b ano presne. On slro stale na boku spi, niekedy sa v noci aj popretaca ze uplne inde je ale to len ked sa dostane ma chrbat tak spi dalej. Ako nahle brusko konec 😀ja viem ze to nieje nic strasne, ale predsa kto by nechcel aby dieta uz v noci spinkalo bez prebudenia 😀
No musela som ho chodit pretacat spat na chrbatik, lebo si sadol a zacal plakat, nevedel sa este pretocit spat...potom si aj zvykol takze niekedy spal dalej...ale presne ako pises, chce to cas a trpezlivost...ked sa uz nauci pretacat aj naspat tak uz nebude z toho taky nervozny a nebude sa budit 🙂
A ako riešite, keď je bábätko odkryté? Môj malý už rád spinká na brušku, ale niekedy "cestuje" a aj sa odkryje a ja spím ako drevo aj niekoľko hodín... 🙄 (keď je možnosť konečne 😀) Ale trápi ma to, máme natopené, dávam mu dve vrstvy, nie je až tak ďaleko od radiátora, ale dom je dosť chladný, takže nie je žiaden hic ani z ďalekohľadu.. Čo myslíte?
A ako tie vaše detičky do toho vaku obliekate? Mám mu dať riadne dve vrstvy, ako vždy, a šupnúť ho do vaku?? Hneď zajtra idem kúpiť 😀 Ďakujem vám, mamičky! 🙏❤
@lely1234. Skus ho uspat par krat na sebe, tak ze ty si v takom polosede a on lezi na tebe bruskom k tebe... nas ked spi na brusku, tak si velakrat pokrci pod seba nohy a v podstate klaci a zadok ma vo vzduchu... nechapem ako to moze byt pohodlne ale je🙂. Ak sa ten vas len teraz zacal davat na 4 tak je to pre neho super nova, vzrusujuca vec. Za par tyzdnov, ked si na to zvikne, uz by sa nemal koli tomu budit.
@ivanizna Nas je od narodienia v spacom vaku, lebo neznasal zavinovacky ale ma rad teplo ked spi. Najviac nam vyhovoval taky co sa zapina na zips na boku a da sa odopnut na pleciach. Tie co su ako vesta (kedy musis prestrcit rucky do otvorov) sa tazko obliekaju a vzdy ho velmi rozculili.
Nas sa v tom vie aj postavit aj chodit v postielke ale nemoze z nej vyliezt (takze dalsi bonus).
V zime spi tak ze ma body s kratkym rukavom a na tom pizamo a potom hrubsi vak,
V lete bol len v pizame a na jar a jesen ked boli studensie noci, tak sme mali tenky vak.
Ci sa to bude pacit aj tvojmu kedze uz je vacsi, to je tazko povedat.
Môj to tiež robil 🔝😂mesiac som ho vkuse otacala 😂
Ďakujem vám veľmi pekne! Pekný dnik 🙂