Spanie na brušku

lely1234
11. feb 2021

Ahojte dievcata. Ako ste to mali so spanim na brusku ? Mne sa 10 mesacny syn dlho uz pretaca v noci na brusko lenze na nom nevie spinkat. Skusala som ho aj nechat ale z toho sa da do sedu a rozplace sa. Mate nejake skusenosti ako na to ? Viem ze to chce cas a musi sa to naucit hlavne sam. Ale mozte mi napisat aj ako to bolo u vas nech si mozem trebarz porovnat. 🙂

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lely1234
autor
11. feb 2021

@beata_k 😁😁rozumiem ... on tak mrnci ani nieze place len ho musim ulozit s5 na chrbatik a upokojit ho a zaspi znova. No mne to robi uz asi 2-3 mesiace ani neviem uz. Preto len tak som chcela vediet ako to je u inych s tym 😀

basska_b
11. feb 2021

Oni v takom veku už sa všelijako pretočia. Ja dávam primárne na bok, ale potom mi deti aj tak rotuju ako vrtule 😁

lely1234
autor
11. feb 2021

@basska_b ano presne. On slro stale na boku spi, niekedy sa v noci aj popretaca ze uplne inde je ale to len ked sa dostane ma chrbat tak spi dalej. Ako nahle brusko konec 😀ja viem ze to nieje nic strasne, ale predsa kto by nechcel aby dieta uz v noci spinkalo bez prebudenia 😀

nika_m
11. feb 2021

No musela som ho chodit pretacat spat na chrbatik, lebo si sadol a zacal plakat, nevedel sa este pretocit spat...potom si aj zvykol takze niekedy spal dalej...ale presne ako pises, chce to cas a trpezlivost...ked sa uz nauci pretacat aj naspat tak uz nebude z toho taky nervozny a nebude sa budit 🙂

ivanizna
11. feb 2021

A ako riešite, keď je bábätko odkryté? Môj malý už rád spinká na brušku, ale niekedy "cestuje" a aj sa odkryje a ja spím ako drevo aj niekoľko hodín... 🙄 (keď je možnosť konečne 😀) Ale trápi ma to, máme natopené, dávam mu dve vrstvy, nie je až tak ďaleko od radiátora, ale dom je dosť chladný, takže nie je žiaden hic ani z ďalekohľadu.. Čo myslíte?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivanizna
11. feb 2021

@beata_k A to je aký polovičný? Myslíte, že by si teraz ešte na to zvykol, keď už má skoro rôčik? Lebo on je strašne nerád akokoľvek obmedzovaný, ja som ho nikdy nedávala ani do perinky

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivanizna
11. feb 2021

@beata_k Mrknem na to, ďakujem 😊

nika_m
11. feb 2021

@ivanizna ja som tiez davala spaci vak...mal ho ale uz aj skor ako sa vobec zacal otacat tak nemam skusenost s tym, ako si zvykne uz skoro v roku ale treba skusit...moj syn v nom nakoniec aj chodit po postielke vedel ked mal vyse roka :D

basska_b
11. feb 2021

@lely1234
Jasné, o tomto probléme som už počula, vždy to bola len fáza. Ale brutálne náročná fáza 😨
@ivanizna
Spaci vak. Ten je mega... nedám dopustiť. Tuto na bazáre sú od výmyslu sveta, farby, dĺžky, hrúbka 😉

ivanizna
11. feb 2021

A ako tie vaše detičky do toho vaku obliekate? Mám mu dať riadne dve vrstvy, ako vždy, a šupnúť ho do vaku?? Hneď zajtra idem kúpiť 😀 Ďakujem vám, mamičky! 🙏❤

andreatytler
12. feb 2021

@lely1234. Skus ho uspat par krat na sebe, tak ze ty si v takom polosede a on lezi na tebe bruskom k tebe... nas ked spi na brusku, tak si velakrat pokrci pod seba nohy a v podstate klaci a zadok ma vo vzduchu... nechapem ako to moze byt pohodlne ale je🙂. Ak sa ten vas len teraz zacal davat na 4 tak je to pre neho super nova, vzrusujuca vec. Za par tyzdnov, ked si na to zvikne, uz by sa nemal koli tomu budit.
@ivanizna Nas je od narodienia v spacom vaku, lebo neznasal zavinovacky ale ma rad teplo ked spi. Najviac nam vyhovoval taky co sa zapina na zips na boku a da sa odopnut na pleciach. Tie co su ako vesta (kedy musis prestrcit rucky do otvorov) sa tazko obliekaju a vzdy ho velmi rozculili.
Nas sa v tom vie aj postavit aj chodit v postielke ale nemoze z nej vyliezt (takze dalsi bonus).
V zime spi tak ze ma body s kratkym rukavom a na tom pizamo a potom hrubsi vak,
V lete bol len v pizame a na jar a jesen ked boli studensie noci, tak sme mali tenky vak.
Ci sa to bude pacit aj tvojmu kedze uz je vacsi, to je tazko povedat.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ariannazara
12. feb 2021

Môj to tiež robil 🔝😂mesiac som ho vkuse otacala 😂

ivanizna
14. feb 2021

Ďakujem vám veľmi pekne! Pekný dnik 🙂