Spanie cez deň len v kočíku

cestovanie7
26. okt 2016

Milé mamicky obraciam sa na Vas s prosbou o radu. Dcérka mi od 2mesiacov odmietla spat cez den v postieľke. Zaspala len vonku v kočíku. Dnes ma uz 11m a stále cez den dokaze zaspať len v kočíku. Ma uz len 1spanok od cca 11 na 2h. Skúšala som ju po zaspatí preložiť do postieľky no do 10min je s placom hore. Prešli ste si podobným? Ako ste to riešili? V kočíku uz co chvíľa nebude mat dost miesta na pohodlne spanie preto to potrebujem vyriesit. Vopred dalujem za vaše rady a skúsenosti

jeanien
26. okt 2016

Ja som tak uspávala do cca 1 roka. Nikde inde nechcel spať len v kočíku. Aj keď sme neboli vonku tak vnútri som ho uspávala v kočíku. A potom sa to nejako prelomilo, dala som ho do postieľky a zaspal tam. A odvtedy spal už normálne v postieľke. Poprípade si skús ľahnúť s ňou.

miku1
26. okt 2016

@cestovanie7 Moje obe spali radšej v kočíku ako v postielke. Ale to hlavne preto, že keď sme aj neboli von, tak som ich dávala spať na balkón, aj v zime, v daždi, .... vonku sa im vždy spalo lepšie ako vnútri. Neriešila som to. Hlavne, že sa dobre vyspali a boli spokojné. Na posteli začala staršia spávať cez deň až okolo 2 rokov, mladšia asi keď mala rok a pol.

andrema
26. okt 2016

No moje dve spali len v kociku..a potom prestali..nemozne uspat ich v postielke...sme skusali tiez prekladat a vselico...no vyrastli a uz spat nepotrebuju...viem, ze je to narocne, tak len posielam trpezlivost a silu

magmolatus
26. okt 2016

@cestovanie7 Aj nasa mala spávala len v kočíku a dokonca sa musel aj hýbať, inak sa rovno zobudila.
Poprípade ju skús uspať v nosiči či šatke, tieto baby čo ich majú ich zvacsa ochotne na skúšku požičajú, Manzelka tak uspáva malú ak nechce večer zaspať alebo sa v noci zobudí a robí zlotu 😀
Naša malá mala myslím od roka a 2 mesiacov normalnu velku postel 2x1,2 ci aký je to rozmer a manzelka si ide k nej lahnut ked to je treba. Len je nízka asi 35 cm aby sa jej nic nestalo.

adulla2
26. okt 2016

Mne dievčatá tiež spávali cez deň len v kočíku na balkóne za každého počasia, asi do roka a pól. Potom tam už nemali dosť miesta, tak som ich už dávala dnu do postieľky a zvykli si aj tam.

ciriklora
26. okt 2016

Áno mala som to pri druhom dieťatku,aj reflux mala,takze vždy do pár minút v postieľke hore. Je to únavné pre dieťatko aj mamičku. Ja odporúčam šatku,nosic,más ho na sebe,ale ostatné problémy odpadnú😉

cestovanie7
autor
26. okt 2016

Dalujem Vam velmi pekne za všetky vaše odpovede som rada ze v tom nie som sama 🙂 nosic zabera len vonku ked ju zaujíma vonkajší svet doma ani za svet v nom nechce byt je velmi akčná a neznáša byt fixovaná
Tak to prestanem riesit a nechám ju spat aj na dalej led uz nebude miesto budem riesit potom jaj 🙂 hned sa mi ulavilo

pribinak
26. okt 2016

moj syn spaval cca do dvoch rokov v kociku, cely rok, ved tie sportiaky su teraz dost dlhe, je to aj zdravsie ako vo vnutri

kp7333
26. okt 2016

Aj moja starsia spavala cez den v kociku takmer do 2 rokov. Mladsia bude mat rok a pol a tiez spava cez den v kociku. Je to prakticke, hlavne ked sme vonku, na vylete, nemusim riesit, kam ju ulozit. Takto sme v klude absolvovali aj zoo, aj kupaliska, dovolenky a ine celodenne aktivity. A v kociku aj dlhsie pospi ako v postielke. Ked sa zobudi po hodine, chvilku pokocikujem a spi dalsiu hodinu, aj dve. Nedavno sme kupili vacsi sportiak do 20 kg, lebo do toho z trojkombinacie uz sa ledva vosla.

cestovanie7
autor
26. okt 2016

kp7333 môžeš mi pls napísať aky je to ten športiak?

sense
26. okt 2016

nasa zasadne len v kociku za kazdeho pocasia

janickacrazy
26. okt 2016

@cestovanie7 Ja mám Cam dinamico a tam je športiak veľký dosť aj pre 2-3ročné dieťa.

maciatkolulu
26. okt 2016

@cestovanie7 moj ma tri a poobede spava iba v kociku, co je pre mna super, mozeme byt odcestovani, byt u niekoho, vzdy bez problemov spi 2 az 3 hodiny, mame orbit, ale vyspi sa aj v mamas and papas urbo2 a aj v armadilo city, my sme uplne spokojni s touto veriou poobednajsieho spanku

kurciatko23
26. okt 2016

aj nasi spavali v kociku, aj v zime vonku 🙂

kp7333
26. okt 2016

Valco snap4. Mame verziu sport s nafukovacimi kolesami. Z tych vacsich su napr. este britaxy, alebo baby joggery, kazdy ma plusy aj minusy. Alebo potom klasicke golface. Treba si zvazit. Pripadne skocit do obchodu a poskusat.

kurciatko23
26. okt 2016

a ked boli vacsi a v kociari im bolo tesno, sami prisli na to, ze v postielke im bude pohodlnejsie....uplne bezproblemovo same presli na takeho spanie

lubi2002
26. okt 2016

Moja dcérka spávala tiež len v kočíku a vonku, nikdy mi cez deň doma nespala.. a po 2.5 roku prestala cez deň spať úplne 🙂

cestovanie7
autor
26. okt 2016

Dakujem všetkým