Spanie bábätka vo vlaku

23. sep 2022

Ahojte, ti ktori ste cestovali vlakom s mensim babatkom mladsim ako 6 mesiacov, ako ste ho tam davali spat ? Za predpokladu ze v nosici nezaspi .

nikpa
23. sep 2022

Kočík?

petamich
23. sep 2022

@nikpa kocik nemozes mat so sebou, musi byt odlozeny vo vagone, kam sa odkladaju aj bicykle

petamich
23. sep 2022

no asi su len tri moznosti, ktore mne napadli ak nosic nie - bud vezmes so sebou aj autosedacku a kupis dietatu miestenku a bude vedla teba v sedacke alebo skratka na rukach alebo vedla seba cez dve lehatka (ak teda nebude plny vlak)

nikpa
23. sep 2022

@petamich aha, tak nič 😀 to ale nechapem, tak bajk si môžeš viezť, aj keď len vo vagone na to určenom a kočík nie. Čudné.

zuzanka.zuzu
23. sep 2022

@nikpa môžeš si ho zobrať, bude hneď vedľa toho bicykla 😉 niečo ako lietadlo - tiež nemáš kočík ani bike pri sebe ale v podpalubí

petamich
23. sep 2022

@nikpa no ano a tam je aj ten kocik, neexistuje vagon, kde su miesta na sedenie a vedla teba tvoj bicykel 🙂 je to specialne prazdne miesto s hakmi na bicykel a tam sa nechavaju oboje, skratka nemozes mat kocik v kupe alebo v normalnom sediacom vagone, lebo tam sa skratka nezmesti alebo by blokoval cestu, blbe to je ver mi 😂 nocnu moru mam z kazdej cesty vlakom, lebo vykladanie dietata, kociku, tasky, ...z tych nasich vysokopodlaznych vlakov je tiez na samostatny pribeh

marth16
23. sep 2022

Kočiar sme normálne vzali zo sebou.... Podvozok zložili sedačku vo vlaku dali do polohy ležmo, na ňu položili vaničku z kočíka a podvozok vopchali pod sedačku... Nikomu ale nezavadzal lebo sme mali miestenky oproti sebe, takže maximálne moje nohy si museli nájsť "polohu"

viestta
23. sep 2022

Kúpiš si o jednu miestenku viac a necháš ho spinkať na sedadle vedľa seba. Ale keď budeš kupovať miestenku odporúčam vagón s kupe, nie velkopriestorovy. Pri pokladni na stanici vedia aké vagóny sú radené vo vlaku. Alebo kúpiš do detského, ale tiež do kupe. Výhodou je, že v tom prípade máš kočík v tom istom vagone v batožinovom oddiele

katarina_sm
23. sep 2022

ahoj, isla som bez kocika, dietatko som mala pri nastupe do vlaku v nosici a so sebou vajicko, v ktorom aj potom spinkalo. sprievodca mi pomohol nastupit, bol velmi mily a ochotny.
isla som v IC vlaku, v ktorom je detsky vozen urceny iba pre deti do 10 rokov a ich sprievod - ak do tvojej cielovej stanice jazdi, tak odporucam. bola som v kupe celu jazdu sama. s inymi vlakmi zatial nemam skusenost.

25jesss25
23. sep 2022

Cestovali sme keď mal syn cca 3 mesiace. Mali sme kúpené lístky v detskom vagóne- ale mali sme kúpené všetky miestenky v jednom kupe. Spal normálne na sedačke vedľa mna. Spala tam aj dcéra vtedy mala niečo cez 1 rok a aj vted 4 ročný syn 😂 nie naraz samozrejme, striedali sa na moje nešťastie 😂

yanni
23. sep 2022

Ja som tak cestovala . Starsia male 3 roky, mladsia 3 týzdne. Normalne kocik, ten bol odparkovany na mieste na to urcenom priamo v tom vagone (nedaleko našich sedadiel), kde sme sedeli. Mala som kupene 4 miestenky. Dieta mi préspalo celu 4 hodinovu cestu vo vanicke z kocika.

pandorra
23. sep 2022

Ja som brala vajce. Mala 4 mesiace. Pre istotu som mala aj nosič. Zvládli sme to v pohode a to som ešte mala aj staršiu so sebou.