Ahojte. Spáva niekomu dieťatko - novorodenec dojča alebo batoľa s otvorenými ústami?
My mame doma novorodenca a spinkava tak väčšinou času
Určite sa nabudúce spýtam pediatricky, ma kratšiu uzdicku pod jazykom, je možné že aj to je pricina
@fallenkaa a v čom vidíš problém, že to chceš riešiť s dr?? ved to nie je žiadna choroba.. moja ked spí tvrdo, tiež ich má otvorené...
Moja ma 2r. a stale spava s otvorenymi ustami..denny spanok vzdy,a nocny tak zaspi a potom az neskor ich ma zavrete..nema ich uplne otvorene,ale take pootvorene..ked jej vytiahnem prsnik z ust,tak ostanu a ona ich nezavrie 😁
Co ústa,môj ma bezne pootvorené aj oči 😁
Spanie s otvorenými ústami ( dlhodobo) môže mať za následok spodný predkus..
Ja spím celý život s otvorenou papuľou, ráno ju ani zavrieť nemôžem čo ju mám takú vysušenú 😀
Nie nie je to normalne,ako tu pisete skuste si otvorit usta a dychat nosom,nejde to vsak? mozu byt za tym rozne priciny. Urcite by som sla k lekarke. Aj dospely ktory maju taky problem vacsinou ked sa to neriesi to prejde az do spankoveho apnoe. Precitajte si aj clanok o tom napr. https://www.lepsispanokbabatiek.sk/poloha-jazyk...
@eliskamati tak zjavne to normálne bolo
Po čase to prestala robiť
sem tam tak spavala, kopu babatiek tak spava 🙂 podla mna to je uplne normalne, ani neviem ako z toho nasa vyrastla ale uz tak nespi 🙂 (ma 8m) ..