Spanie 9 mesačného dieťaťa v postieľke

mendynka
19. sep 2021

Ahoj, máme taký problém, dcéra 9m. nechce byť v postieľke, keďže je kojená, naučila sa zaspávať pri mne v posteli počas kojenia. Akonáhle ju dám do postieľky hned je hore aj cez deň sa tam postaví a reve jak tur. 😀 Chcem jej už dávať UM a odstaviť ju, aby nespravila s nami, lebo sa rozťahuje po celej posteli, cestuje. Skúšala som už aj tak, že keď sa prebudí jej nedať mlieko, len ju pohladať, pritúliť, ale nezaberá, ona hneď hľadá a prisaje sa namňa. 🙈 V postieľke nechať dlho revať ju nechať mi je jej ľúto. Prosím, ako ju môžem odnaučiť, máte niektorá s týmto istým skúsenosť? Cez deň je zvyknutá na kočíkovanie, to zaspí v kočíku, len večer to je stále horšie, teraz keď už aj začala štvornožkovať, stavať sa, tak len vymýšľa. 😊 Neviem už, ako ju tam naučiť.

ivangeline
19. sep 2021

Prezit plac a nedat. Inac to nejde. Ja som odstavovala po roku. A aj tak spala na posteli a az neskor do postielky.

evaemah
19. sep 2021

presne len vydrzat a nevzdat ja som bojovala 12 dni,dcera plakala ale zvladli sme to a s tou postielkou,tiez spavala pri nas a ked som ju dala do postielky este aj susedia boli hore,tak plakala,kupila som jej postel a ked som ju davala spat lahla som si k nej a zaspala a ja som sa presunula do manžels.a to mala 13 mesiacov.

mendynka
autor
19. sep 2021

@ivangeline dakujem

mendynka
autor
19. sep 2021

@evaemah Skúsim jej kúpiť UM a dávať jej len to..len ta postieľka je najhoršia 🥲

evaemah
19. sep 2021

@mendynka u nas to bol problem vzdy revala ako nepricetna tak sme to poriesili postelou a bol pokoj

leniel
19. sep 2021

@mendynka uf. Neriesit? Odkedy som prestala bojovat a spime spolu, konecne sa vyspim - trvalo par noci sa zladit, ale potom sa uz obsluzila kedy chcela sama a vyspali sme sa vsetci. Este je malicka, mm a aj teba potrebuje, ty si jej bezpecie, pohoda, mnamka - vobec sa jej necudujem ze nechce byt sama zamrezovana v postielke. Na oducanie je podla mna este malicka, vedome to deticky dokazu pochopit tak od 1,5 roka, ze v noci nepapat a spinkat.

mendynka
autor
20. sep 2021

@leniel Praveze už papa hocičo, takže moje mlieko nepotrebuje...stačí pol roka, všetky živiny a vitamíny ma z jedla. V noci jej ľahko spravím UM ide o to, ze sa strašne riztahuje a točí a nechceme ju prilahnut a postieľka je nato, aby v nej spinkala, nikde nieje zamrežovaná!! Ja som sa pýtala na to, ako mamičky odnaucili akú mali skúsenosti nie NS to, čo vy myslite vy o tom. Konte si svoje kľudne aj do 5 rokov, mne to je úplne jedno...ale kusat, skrabat sa už nenechám viac od nej, to mlieko ma len v noci keď sa preberie a potrebuje uspať len, takže už to má skôr jak hračku...