Mamičky spali vaše poklady s vami na posteli ? Aj ten môj so mnou spi ale chcela by som už aby spal v postieľke sám ako ste ich naučili v postieľke ? Ďakujem
@dovidopp ahoj, ano spal so mnou a bolo velmi tazke ho z tej postele prestahovat do vlastneho pelecha. Nakoniec dostal izbu a chcel v nej spat sam a prebehlo to bez problemov. Ale casovo by som bola rada, keby k tomu presunu prislo ovela skor. Zial dobrovolne to vobec neslo a ja som z nasilneho presnunu nebola moc odvarena :-/
@dovidopp nie, nespal s nami, podľa mňa je to nebezpečne. Ak by prestal počas noci dýchať a nebol by v postieľke na monitore dychu tak to nemusí dobre skončit... Ďalšia vec, že dieťa si na to zvykne a bude to vyžadovať aj keď bude staršie, to by som sa zase bála, že spadne z postele, plus treba ho tam uspávat. Obidvaja naši spali v postielke, starší bez problémov prešiel do svojej izby do veľkej postele ešte nemal ani 3 roky. Občas sme spolu driemali v spálni na posteli počas obedneho spánku ale v noci nie.
@dovidopp áno, obe deti so mnou spali, keďže som ich dojčila a nezvládala som ich v noci vyberať z postele, posediačky dojčiť, potom naspäť do postele a potom znova. Bola som nevyspatá a zaspávala som posediačky. Spať s nimi a nevstávať v noci mi bolo jednoduchšie. Cez deň som potrebovala fungovať a nie dospávať noc.
@dovidopp nie, moje dieta spalo od zaciatku v postielke prirazenej k mojej posteli. Potreboval na spanok svoj priestor, nezniesol ani perinku, zavinovacku, nic, rozvaleny po posteli
Áno, pri synovi od cca 2m, dcérka postieľku použila 5x. Na nočný spánok ani raz. A spinkaju obaja parádne. Na 1-2 zobudenia celú noc. Užívam si to, vôňu, prítomnosť. Syn od 3,5r spinka sám už vo svojej izbe. Šlo to bez problemov. Deti rýchlo vyrastú.
my sme mali postieľku prirazenú k posteli, madrac vo výške nášho madraca a zhodenú jednu bočnicu. Tak bol v bezpečí v postieľke, ale zároveň pri nás.
Dcéra spala od narodenia vo svojej postieľke, neviem si predstaviť, že by bola v našej posteli, všetci potrebujeme na pokojný spánok svoj priestor.
Postieľka bola iba na spanie, takže si v podstate vytvorila reflex, som v postieľke idem spať. zaspávala sama bez problémov.
moje deti so mnou spávali, kým som ich kojila... akonáhle sme sa rozhodli dojčenie ukončiť, prešli do svojej postieľky.
Áno spal s nami nonstop do roka , a cca v roku som ho vždy uspala v postieľke a po polnoci išiel k nám zasa. Počas dojčenia mi to vyhovovalo. Vôbec som to nepovažovala za nebezpečné či nesprávne. Cca od 2 rokov spí v izbe a bol to bezproblémový prechod. Zvykol si rýchlo. 🙂
Starsia mala najprv postielku pri nasej posteli,no bola som hotova z kolotoca kojenia,prekladania a uspavania,tak bola s nami...ma 4.5 a spi s tatikom..mladsia od zaciatku spi so mnou,uz v porodnici som ju mala v posteli 😁 podla mna "dozreje-odpadne"...podla mna potrebuju deti mat tu istotu,tak im ju chcem dopriat..poznam plno ludi,co im pomaly 10 rocne deti chodia v noci do postele,ktore od malicka spali same v posteli...a poznam plno ludi,ktori 6-7 rokov spali s detmi,a v tych 6-7 rokoch same chceli ist do svojej postele a odvtedy spia same...
Ved aj ja chcem spat s manzelom,a nie sama,preco by to male stvorenie,co nicomu este nerozumie,malo byt same?
Ano náš nali snami spal do 2 rokoch potom sme mu kúpili postel tváre domčeka od prvej noci čo sme ju kupili krasne v nej spinkal sam od seba nikdy som netlačila na neho aby spinkal sam on sa sam rozhodol že chce spat sam