Ahojte chcela by som sa spýtať ako prežívate vy dní na materskej po presťahovaní do iného mesta 🙂. Mám taký menší problem, že sa cítim sama už rok sme v novom ďaleko od známych a myslela som si že po roku si už konečne niekoho nájdem s kým by sa mohol aj malý hrať a s kým by sm mohli troška pobudnúť. Myslíte že po nastúpení do škôlky sa niečo zmení. Spoznám tu nejakú mamičku ktorá má dieťa s kým by sa mohol malý hrať? 🤔
Ja som tiez prestahovana daleko od rodiny a znamych, ale uz tu byvame dlhsie. Aj ked ten zivot predtym bola len robota od nevidim do nevidim. Takze na materskej som az zistila, kde zijem atd. My sme sa zoznamili s jednou mamickou s dcerkou tak, ze sme sli z posty, ony na postu. Male sa zacali spolu mojkat a hrat, tak sme sa aj my porozpravali, vymenili si telefony a teraz sa cca 2x tyzdenne stretavame. To bolo ked mala dcerka rok a pol. Dovtedy same. Takze treba cakat, kym pojde do skolky, isto niekoho spoznas. Ak nie si typ co oslovuje ludi, lebo ja teda vobec, je dobre mat velmi spolocenske dieta a potom to ide lahsie. Ak take nemas, budes sa asi musiet prekonat ty.
@henricha podla mna to je hlavne podla toho, ako sa ku tomu postavis ty. Ked nadviazes komunikaciu s nejakou druhou mamickou.. alebo aj susedou alebo proste s dajakou hocjakou zenou tak si myslim ze kamosky aj pre teba aj na maleho nazbieras hned .. len treba sa trocha zapajat viac no.