Som pyšná na deti

majkalaborcova
21. júl 2014

Mám také chvíľky že sa mi stane že sa pozerám na moje deti a som nane veľmi pyšná a skoro plačem od štastia. Ja ale v skutočnosti nič také výnimočné nepociťujem. Sú to len také obdobia.čo to je??

apollo13
21. júl 2014

@majkalaborcova ty mas nejako vela myslienok dnes ked zakladas tolko tem...

majkalaborcova
autor
21. júl 2014

@apollo13 som tu druhý deň tak všetko čo sa mi stalo/ čo ma trápi musím napísať 😉

apollo13
21. júl 2014

@majkalaborcova si nechaj nieco aj na zajtra.btw tuto temu som moc nepochopila. c si nou vlastne chcela povedat? na co sa vlastne tym pytas?

majkalaborcova
autor
21. júl 2014

ešte jednu (peslednú ) som napísala 😀 😀 Ja sama neviem čo to je . jednoducho ked sa pozerám na moje deti chce sa mi od štastia plakať mávam to tak raz za den inokedy som to nemávala pritom na moje deti niesom moc pyšná. samozrejme že trošku hej ved sú to moje deti 😉

mawka
21. júl 2014

@majkalaborcova
"... pritom na moje deti niesom moc pyšná. samozrejme že trošku hej ved sú to moje deti"

akoze toto som nepochopila. tak si alebo nie si? 😀 sak to je normalne. aj ja som rada, ze mam deti ake mam. to je normalne.

horana
21. júl 2014

To je uplne bezne, kazdy je obcas pysny na deti a potom zas normalny 😀

maznacik007
21. júl 2014

@mawka nuz podla jej iných prispevkov som pochopila ze najpysnejsia je na ne ked si daju do skolky nieco original od Versace 😀 😀 😀

mihula
21. júl 2014

@majkalaborcova moja vestiaca gula hovori,ze ani nahodou nie si pyšna 😀

apollo13
21. júl 2014

@majkalaborcova prosim ta ty kolko mas rokov???

nasta55
21. júl 2014

@majkalaborcova nazvala by som to emocionalne naladova 🙂 zeby.

cerez
21. júl 2014

Hormonálna rozladenosť, depresia, pocit vyhorenia, vyčerpanosť ..... . Najlepšie sa z toho vyspať!

masinka
21. júl 2014

@majkalaborcova vitaj na tejto stranke 😀
ako vidim, kazda druha dnes zalozena tema je tvoja 😀
kym budes pokracovat v divokom zakladani novych tem, skus si tu trosku popozerat, ako to tu funguje - napriklad na taketo "hlasky" a citove vylevy su tu kratke spravy (najdes vo svojom fotoblogu) , netreba koli nim zakladat hned novu temu 😉

majkalaborcova
autor
22. júl 2014

@masinka ja už teraz nebudem písať tak veľa tém väčšinu som napísala včera teraz už iba to ča sa prihodí

majkalaborcova
autor
22. júl 2014

@maznacik007 vtedy práveže niesom, vdety som naštvatá

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zimmi1
22. júl 2014

@majkalaborcova je to uplne normalne 🙂 ja ked niekedy pozeram na mojho chrobaka, som tiez az taka stastna, ze mi niekedy aj slzicka vybehne od dojatia, mozno su to len hormony, ale ja tomu hovorim laska 😉

majkalaborcova
autor
24. júl 2014

@zimmi1 dakujem

simca06022011
24. júl 2014

🙂)))) no a? ja sa aj rozrevem, ked mi mala nieco nove paradne zaspieva 🙂))