Maminky som v Nemecku s manželom, dočasne. (Aby sme boli spolu ) malému idú zuby vyše týždňa , je to dess , maznavy,urevany, hrozný... Vedel sa vyhrať sám , a už stvornozkuje takže už si na nájde.😂😂len ma vidí tak mrnci .. spánok v noci furt len na cicke vy ste ti mali tak tiež ...
Nechcena aby bol taký cicekkk a premazanyy .. prejde to ?? Alebo trpí aj úzkostou? Odlúčenia spíme tu spolu... všetci v posteli. Snažím sa nabehnúť na stary režim ale nejak sa nedarí. Fotka musíte sa lepšie pozrieť.
Prikladám foto kedy myslíte že vykuknu? Spánok cez deň hrôza , dnes napr zaspal o pol 12. Od rána ...8:00 inokedy už o pol 10 spinká. Dva spánky ma cez deň.
Chodíme von 2x , na prechádzky. Vďaka
Asi nema rad Nemcov ... 🙂
@vojtasova neber to tak ze ked mu budes teraz ustupovat (davat prso na poziadanie), tak bude maznavy a rozmaznany, predstav si ze si male dieta, nevies hovorit, bolia ta dasienka, necitis sa komfortne a jedina koho mas a chces je tvoja mama a ta ta z nejakeho dovodu odmieta, tiez by si sa maznala, revala a dozadovala sa jej, treba robit presny opak, byt vysmiata, pomojkat si ho, zabavit hrou, dat mliecko, je to unavne, viem, mam to iste doma, ale povedz si, ze to je len faza, ty si dospela a vies sa ovladat, on nie, treba to pretrpiet a nie dieta odmietat a este viacej rozdrazdit, mozu to byt zubky, ale aj cudzie prostredie, ak chce len teba a nikoho ineho moze to byt aj separacna uzkost, treba len vydrzat....🤗
@vojtasova 7 mesacne sa nevie vyhrat same. Zacal stvornozkovat tak objavuje a viacej vnima. Moj maly ked mal rok spal 20minut na obed to bolo vsetko. Cize rezim sa mu moze menit. Zubky mu mozu ist tyzden dva tri ale aj mesiac. Kup mu hryzadla to ust tie chladive. Alebo gelik na noc
Určite sú to zúbky.
🥴 Veď potieramm je to hrozne, veď dobre ale ... Lulkat cicekk myslím že spi s začne zase plakať
Je nervózny zo zubov,nedokáže sa sám upokojiť tak potrebuje teba,čo je úplne prirodzené. Nebude ani rozmaznany ani cickavy, keď vykuknu zuby bude to lepšie,ale zas nečakaj že si sám sadne a bfue sa hrať, objavuje svet a rodičov potrebuje pri tom objavovaní,keď bude väčší už to zvládne sám. Venujte mu pozornosť, čas a užívajte si to (je to náročné keď si není vyspatá ale to dieťa to nedokaze vnímať). Spomen si na to ako napr.tebe išli zuby múdrosti tiež to asi nebolo príjemné ;)
@vojtasova Nas sa casto budil v noci a plakal cely mesiac ked mu isli prve zuby v 6 mesiaci a aj cez den malo spal. Ale to mu narastlo 6 zubov v priebehu 3 tyzdnov. Ked bol hore nebol umrncany... uz stvornozkovala a objavoval svet a tak nemal cas na mrncania.
Teraz mal 9 mesiacov a 6 tyzdnov bolo tak ze sa v noci budil kazdu hodinu, niekedy aj castejsie a po tych 6 tyzdnoch mu vyrastol jedn zub.
Zevraj problemy so zubami trvaju tak 2 tyzdne, tak dufam ze uz mate polovicu za sebou.
Oni ked im idu zubky, chcu sa kojit, to ich upokojuje, musite to len vydrzat 😌. a masticky zaberaju idealne aj s troskou lidokainu v tom, to utlmi trochu a take minimum neublizi.
Veď ja to chápem,ale žeby potreboval ..tak časti sa kojit ? Pocuca cicku a spi a zase a to spi ani nie dve hodiny. Myslíte že keď mu vyjdú zúbky úpravi sa aj spánok??
@vojtasova kolko ma? Ono ak idu zubky, moze byt taky.. potri mu dasienka takymi tymi mastickami na zubky.
Nasa tiez bola nervoznejsia, aj soplila a zle jedla, ked jej sli zuby..
Ono to prejde, neboj. Aj ked chapem, ze je to neprijemne, ked je takyto..