Dievčatá, chcela by som počuť iný názor. Sme na dovolenke v Prahe, muž chcel ísť teraz na večeru (22.00) . Ďeťom sa už nechcelo ísť. Deti majú 13,14 rokov. Otázka znie. Nechali by ste deti samé a išli s mužom?
napíš ako ďaleko? cez pol Prahy? to nie...
ale ak len budete v tom istom komplexe tak prečo aj nie...
Samozrejme.13 a 14 ročné deti sú už velke
@jesenzima práveže nechceli, aby sme išli.
Jasne, nas syn ostal v tom veku sam doma, ked s nami nechcel ist na predlzeny vikend, nie ze na veceru 🙈
@deti95060810 Asi 5 min od ubytovania.
Tak 13r deti by som v pohode nechala, až sa čudujem, že sa to niekto naozaj vážne pýta... ale prečo nechceli? Majú tam čo robiť?
Neveríš svojim deťom?
V tom veku a tak blízko? Určite by som išla. Decká nech si zapnú net, mobil budete mať pri sebe, tak žiadny problém.
@janai1 Verím, len tie moje večné strachy o deti.
Decká pošli spať a vy choďte na večeru. To aj doma ste stále pri nich?
boli sme v prahe minuly tyzden. isli sme o desiatej vecer von na hodinku a pol a nechali sme na izbe 14 rocneho a 9 rocnu. nechceli ist s nami a boli v pohode. a sli sme pomerne daleko.
Ja keď som mala 13,14 tiež som nechcela byt sama doma pretože som sa bála a tiež som mala sestru , keď nechcú aby ste ich nechali samé doma tak niekoho poprosiť s rodiny alebo nájsť nejakú opatrovateľku
V pohode, take velke uz nevymyslaju nejake blbosti a ked aj ano, tak si uz vedia poradit s nasledkami.
@januska12323 Sme veľa spolu, aj vďaka mojej práci. Len von chodia sami bezo mna 😀
@laura113222 kde na dovolenke v cudzom meste nájdeš opatrovateľku pre 14 ročne deti?
Samozrejme...a prečo nechcú aby ste išli ????
Moje 13 ročné dieťa už cestuje samé po okolitých krajinách😆
@irusa Neviem.
Ďakujem vám krásne za odpovede.
@janai1 nie sú v zahraničí ale v prahe 😏😉
Ak nechcú, nešli by sme, predsa je to rodinná dovolenka a deti nie sú vo svojom prostredí
@laura113222 no lebo Praha nie je zahranicie
@laura113222 jasne, sak barskto z rodiny dobehne na chvilu do prahy postrazit pubertakov 😀
Coooo? 13 a 14? Uz by ma nebolo 😃
@laura113222 😂 a Praha odkedy nie je zahraničie?
@laura113222 opatrovatelku pre 13 a 14 rocne deti? Srandujes? To musi byt riadny trapas. Rozmyslam, ci su tie deti take nevychovane alebo take nesamostatne, ak potrebuju v 14-tich opatrovatelku ked chcu rodicia niekam vypadnut bez nich 🙈
preco sa radsej nespytas tych deti, preco nechcu, aby ste sli a nejak sa nedohodnete, ale radsej vypisujes na kona? 🙄
Boooze samozrejme
😃 jasné. Už by ma nebolo ... Veď to už sú veľké decká .. budú radi, že budú sami ...