Ahojte kočky, poraďte. Chcem spravit malemu kupel v sleze, no neviem ktory je najlepsi na zuzenu predkozku. Slez nebadany alebo maursky? A z kvetu alebo listov? A v akom pomere to mam zarobit? Nasla som na nete rozne rady, no najradsej by som od niekoho komu to naozaj pomohlo. Ďakujem pekne.
Prosím vás, a ten krém vám pomohol? Ako často ste to natierali a len vlastne hore na predkožke trošku natrieť? Ďakujem
Mám krém z justu, podstivo natieram s pretahujeme každý večer, ale vôbec sa to nepohlo, no, na začiatku kúsoček, ale ozaj málo. Ak je predložka prirastená tak to nepomôže.
Baby a to hned ako sa natrie sa pretahuje? Nesmyka sa to?
Kocky, ak by ste potrebovala niektora objednat, tak kludne mi napiste. Ja som poradkyna a objednat mozem. U tychto prirodnych kremoch treba niekedy trpezlivost. A najskor treba urobit kupel aby zmaklo, natriet, nechat posobit a potom skusat pretahovat. Slez je dobry aj na krcove zily.
@stradivariuska ahoj, prosim mozem ti napisat spravu ohladne toho slezu?
@vandica urcite ano ☺
Nám pomohol vyluh zo slezu nebadaneho. Posielali nás už na operáciu. Necháš kvety vylúhovať cez noc v studenej vode. Voda je fialová. Zohrejes a mocis v miske pipika. Po 2 týždňoch to krásne išlo.
Nam pomohol slez nebadany krem z JUSTU.