chcela by som sa opytat ci je normalne ze moj maly bude mat v auguste dva rocky a v predu nad cielkom mu strasne pomaly rastu vlasky.mal uz aj na temene aj vzadu vlasky thak sme ho ostrihali lebo si ich tahal...len mi nejde do hlavy ze mu v predu nechcu rast..poradte mi co mam robit,ci to mam nechat thak,ci je to normalne
Téma sa volá vlásky, tak sa spýtam aj ja. Prosím vás, existuje kondicionér (na rozčesávanie) pre 2-ročné deti? Ďakujem 🙂
@emanka my máme z avonu spej na rozčesávanie,pomáha 🙂
@traktor
@katusradus ďakujem vám. Aj som pozerala na nete, ale nič som nevygooglila. Spýtam sa v drogérii, alebo ten Avon skúsim. Ďakujem
ahoj niektore babatka maju haro niektore kde tu neries to ono sa to upravy samo mozno patry medzi tych co maju riedke vlasky ved uvidis ak by to pretrvavalo tak potom to ries ja som pocula ked vlasky su riedke tak potierat varenim vinom .
@lucyta123456 prave vcera sme sa s mojou kamoskou rozpravali o tom ze aj jej 10mesacny syn ma tiez velmi kratucke vlasky nad celom a jej dcere tiez ofinka rastie velmi pomaly a to ma uz 4 roky, nic v tom nie je , len tam im tie vlasky rastu pomalsie 😉
moja dcera mala hlavku ako koleno do dvoch rokov a teraz ma krasnu kuceravu hrivu po pas 🙂 a tiez pouzivame kondicioner v spreji na rozcesavanie.
@alicc dakujem...ja som sa len zlakla ci som neurobila ja nieco zle ze som mu malo masirkovala hlavku pri cesani kefou...alebo ze casto som mu umyvala vlasy...vela moznosti ma napadalo :( dakujem
normalne