Ahojte žienky! Aké máte skúsenosti s plienkami lupillu? Dostala som dva kupóny na zľavu ale neviem vôbec aké sú. Dobre držia? Neprecikaju ich bábätká?
@florianabotosova moja neter na ne mala rekaciu, celú ruťku mala červenú a vyhádzanú, veľmi ju to bolelo. pri každom prebalovaní plakala, sestra najprv netušila že je to z plienok ale nakoniec bolo :/
Moj maly ich pouzival a pohoda, on je trosku bucko ,tak mu sedeli ked ze su o nieco vacsie 🙂
@florianabotosova U nás top. Obe deti na nich, žiadne zapareniny, precikania. Veď to treba skúsiť.
Používala som len 1, tie boli najlepšie,jeden balík 2 mi niekto doniesol ale na noc vôbec nevydržali, tak som dávala cez deň, ale ak to som musela častejšie prebalovat. No a potom som sa nechala ukecal ešte na trojky, že však lacné aspoň ušetrím.... používali sme ich asi týždeň a potom dosť...malému vôbec nedržali, ak som chcela aby sa z nej nevyzliekol tak som ju musela zapnúť na doraz a to ho potom tlačilo... počuranu ju mal hned, takze za mna nie...
@florianabotosova Boli jedine, ktoré precikal, ale snáď každú jednu a to som ich dávala na deň viac ako iné značky. Veľkosť 4
Moc sú lacné a kvalita tomu zodpovedá...
@florianabotosova Ja som používala len keď bol už syn prakticky odplienkovaný a potreboval plienku na noc a vedela som že ciká iba raz za tú noc. Inak som skúšala aj keď bol menší ale precikával sa v nich.
U nás v pohode, ale odkedy sme prešli na 5-ky tak precika, on veľa pije, ale no aj tak. No už veľmi neriešim, lebo ho začínam odúčať od plienok
@florianabotosova ja som s lupilu spokojná.. používam ich len na noc, cez deň latkujem a oveľa lepšie sedia ako pampersky... Aspoň mojej malej, ktorá je chudá a veľmi akcna.. ale kupujem tie prémiové (už veľkosť 4) .. ako aj tie obyčajné sú fajn, ale tie premium sú pružnejšie.. žiadne zapareniny, ani pretecenia.. sedia podľa hmotnosti..
Za mňa ano. 👍
@florianabotosova ja som s nimi bola spokojná. A to aj na noc ked syn dosť cikal len treba trafiť správnu veľkosť lebo ked su malé alebo veľké, precika ich ale to hocijaku značku. Aj tu píšu baby, ze im ich deti precikali, no môj maly bol fakt extrem, non stop flasa s vodou v ústach a to aj cez noc pytal stále pit, v lete melóny a lidl plienky boli po dm baby love druhé najlepšie. Takze si neviem predstaviť ako museli curat deti ktore ich precurali ked teda mali dobru veľkosť...
Ja som spokojná ;) máme už 4ky
@nikpa Tiež nechápem, ale tak logika mi hovorí, že keď som sa trafila do veľkosti pri vsetkych ostatnych znackach, tak ani tu by s tým nemal byt problém.. Skôr sú proste široké a podla mňa tam je pes zakopaný... Ani nie v tej kvalite, ale ze proste nesadnu každému. Lebo nás zas pije tak štandardne a niekedy som zostala zaskočená, že plienka je ľahká a predsa je decko mokré.. Menšie mu už boli krátke na chrbte a hm.. keď sa nepocikal, ale robil niečo iné, tak sme znova mali problém, žiaľ nie precikany, ale ten horší 😂
@florianabotosova Mne sa z nich dcéra vyhádzala. Syn vpohode.
My sme s nimi zacinali a boli super, mala sa neprecikala ani v noci. Nebola zaparena, ani ziadnu reakciu z nich nemala. A potom sme kupili tusim vlani v oktobri dve balenia, dovtedy sme mali stare zasoby, a zrazu mi ich zacala precikavat. Velkost sedela, v tom problem nebol. Ale ked som ich porovnala, tak boli tensie a prestali do nich davat taku farebnu vrstvu, museli sme ich prestat pouzivat, plienka prazdna, nic nenasala a dieta precikane. Skoda. V tom case to riesila aj kamoska so synom.
@florianabotosova Su celkom dobre, len treba trafiť veľkosť.su trochu vacsie ako pampers. Keď sa mala narodila, tak jej pampers 1 boli dobre, ale lupilu 1 veľké, tak ich preto aj prekakala. Ale teraz , keď su jej pampers 1 už malé, ale pampers 2 ešte veľké, tak su jej lupilu 1 akurat a vôbec ich ani neprecika ani neprekaka