Ahojte maminky,
Prosim vas mate niektore tieto pancuchy?chcem sa spytat ake su materialovo “neskrabu”?chcem malemu objednat len neviem ako tam sedi cislovanie, bude mat 1rok v januari ale je taky dlhsi,nosi teraz 80ku,neviem ci mam objednat 74-80 velkost alebo radsej 86-92,viete mi prosim poradit?dakujem 🙂
@katkatonkova dakujem 🙂
Mile su zbytocne drahe - platis za ich extenzivny marketing - skus Tatrasvit 🙂
@renatka1985 dakujem,pozriem ich 😉
Mam milé lebo iné nemali veľkosť, 74-80 a môjmu 15 mesačnemu sú dlhé ale nozka dole už nemá veľkú rezervu, meria 82cm. Maju ešte Pleso tie že sú tiež dobre ale som ich nevedela zohnať v takej velkosti
Ahoj, su paradne, mame ich. Kupovala som velkost 86-92, aj ked maly mal 80tku, ale v pohode. Boli troska vacsie, no neprekazalo to.
Mojmu synovi mile nesadli. Lepsie su tatrasvit alebo gugenio od značky rak. Tieto su fakt super. Skus popozerat. 🙂
jeeej aj moj Lukasko ich mal ked bol malinky a potom sme ich podarovali synovcovi. pancuchy na traky su najlepsie 🙂 a odporucam znacku tatrasvit, tu sme mali aj my 🙂
@megyi1711 ked myslis tie komunisticke tak sa oplatia...ja som ich kupila v Slovenke....kludne daj aj 86....ja som s nimi spokojna...maly mal,pancuchy z lidla a vyhadzal sa mi...a toto je 100% bavlna