Dobry den,
mate niekto skusenost s touto odsavackou mlieka? Konkretne model Beurer by40.
@lusyc dakujem za odpoved. Uz ju mam doma 😉
Dúfam, že je spokojnosť.
@adelajda25 ahoj si s tou odsávačkou spokojná
@nicollkaan ahoj, mala som ju doma asi 3 tyzdne a potom som ju predala a kupila inu. Keby som ale mohla vratit cas tak ju nepredam. Zle som si ju poskladala a neodsavala mi dobre 🤦♀️ ja som na to prisla az neskoro ked som si kupila Philips odsavacku a tam som to zakladala dobre.
@adelajda25 akurát som ju kúpila a mne slabo odsava 🤣🤣🤣🤣
@nicollkaan Ooou vazne? A zacinas s odsavanim, si cerstva mamicka? Lebo mne sa mlieko spustilo az troska neskor 🤷♀️
Mne odsavala pekne, to málo, co sa mi tvorilo. Určite porovnatelne ako medela swing. Len som si nedavala tu silikonovu nasadku na klobúk. Treba skontrolovať, ci je ozaj vsetko dobre natesno ako má byť poskladané.
Manžel mi odsávačku spojazdnil 🤣🤣 tu hadičku na fľašu som mala slabo zasunutu 🤦🤦🤦 asi som po pôrode bola zoslabnuta alebo čo 🤗 dnes som už odsala normálne 👍👍👍
Dobrý deň. Ja som ju používala, bola som veľmi spokojná, ale používala som ju bez gumenej nasadky na tom lieviku, co sa dáva na prsník, bolo to tak príjemnejšie, inak sa mi na bradavke robili pľuzgiere, asi z príliš velkej zmeny podtlaku. Myslím, že to, ze je dvojfazova je veľké plus.
Už ju nepotrebujem, mám v bazariku.