Mamičky máte skúsenosť s nezvladnutelnym dieťaťom? Ktorá vás ako rodičov napadá,je histerické,proste nezvladnutelna? Nepočúva nikoho len sam seba. Je v znamení dvojičiek. Prosím o radu. Ja už nevládzem,ani okolie, prosím si radu,už nervovo nevládzem.
Suhlasim. Vela relevantneho info si nedala. 🙂
@tulipan400 Co je znamenie dvojiciek?
Astrologicke znamenie blizencov alebo ze sa dieta narodilo ako jedno z dvojiciek.
@andreatytler pravdepodobne blíženci keď nad tým uvažujem.. 😕
@bavlnka92 Aj mne sa tak zda ale bolo by to fakt divne... ze autorka neuviedla ziadne ine informacie iba to v akom znameni je narodene. 😀
Ale budiz... mam krasnu knihu o to ako vychovavt deti podla hviezd kde je krasne vysvetlene ako pristupovat k detickam podla toho v akom znameni su narodene, takze jej mozem pomoct.
@elizabet173 Jasneee ze to nefunguje🙂... je to pseudoveda. Ved clovek nemoze mat vlastnosti podla toho ze slnko prechadzalo na poludnie urcitym suhvezdim v den ked sa narodili.
Neverim tomu a nepripisujem tomu dolezitost ale mna to bavi... co ma ale fascinuje je ze poznam vela ludi, na ktorych znamenia perfektne sedia.
@tulipan400 vek dieťaťa?
Ja mám deti tri a toto som ako matka nikdy nezniesla, aby fyzicky útočili na nás rodičov, alebo medzi sebou ako súrodenci, alebo bili iné deti. Vždy keď sa o niečo také pokúsili sme im to proste my rodičia vrátili. Vysvetľovanie a upozorňovanie nemalo žiadny efekt. Dieťa proste musí vedieť, že tomu druhému spôsobuje bolesť. U nás to zabralo. Už stačí povedať, aby to nerobil, lebo mu to vrátim 😀. Žiaľ ak to prekračuje všetky hranice asi by som zašla za psychológom.
@tulipan400 opytam sa ta.... aka si ty matka, ako sa spravas k dietatu, ake mas naroky na dieta a svoje sterotipy....
To v akom je znameni, je uolne nepodstatne
Podstatne je či rodičia boli u psychológa, či dieťa bolo u psychológa. Či absolvovali iné vyšetrenia.
Ďalšie info? Vek dieťaťa, pôrod - komplikácie, súrodenci, od kedy sú problemy, ako boli doteraz riešené
Skús viac rozpísať problém