Ahojte máte niekto skúsenosti z monitorom dychu snuza go alebo snuza hero? Musí sa dávať len na plienku bábätká na holo či aj na oblečenie? Ďakujem
Musíš to dat na plienku, musí sa to dotýkať bruška. Bábätka to nijako neruší, ja ho pokojne dávam s tým aj na bruško cvičiť, netlačí ho to.
Urcite to snima aj cez body, jasne, ze nie cez sveter 😉 mne to z plienky padalo a robilo zbytocny poplach… kazdopadne za mna to nie je bohvieaka pomocka. Do postele je lepsi monitor dychu ako podlozka. A do kocika, mna to teda velmi rychlo prestalo bavit pouzivat. Hlavne, ak to mas zapnut/vypnut a mas dieta naobliekane.
@petricka22 mne ide o to že kôli priestoru nebudeme mať postieľku len také ako mojžišov kôš a tam neviem či môžem dať monitor dychu keďže by som si ho musela požičiať 😔
Podla mna sa tam zmesti aj monitor dychu, resp.pozri rozmery. Kazdopadne, aj ja som to povodne chcela riesit len s tymto monitorom snuza, ale po par dnoch som objednavala ten velky, lebo mala bola chudsia, vsetko jej bolo velke a stale to skratka padalo a robilo poplach. Tato snuza je urcena hlavne do kocika, alebo do auta…
A je ti jasne, ze za chvilku ti babatko z toho kosika vyrastie a do pol roka, ak nie skor to budete musiet poriesit inak s tym spanim? To ja len, aby si si to s tym kosikom premyslela…
@petricka22 nemalo by rýchlo vyrásť šírka je 100cm na 60 cm 2 ročny syn sa tam tiež v pohode vojde v postieľke je zatiaľ on a príde mi zbytočne na 3 4 mesiace kupovať 2 postieľku kým on si zvykne na posteľ 😏
Ja som Snuzu dávala len na plienku pod oblečenie a bola som úplne spokojná, nemala ani jeden falošný poplach, nepadala, nerušila ho. Syn bol ale z tých baculatejších bábätiek.
Zmestit sa zmesti, len aby nevypadlo 😀 ale pokial mate v plane to mat len na par mesiacov, tak ok. Kazdopadne, tam sa ti urcite vlezie monitor - podlozka. Ale rozhodnutie je samozrejme na tebe a financnych moznostiach…
ja som mala rizikove deti (kyslikove) takze sme zvazovali vselico, z vlastnej skusenosti viem ze toto su totalne vyhodene peniaze, nakolko vsade kde to pozivat postel, kocik, autosedacka... je vela otrasov a vykazuje falosnu negativitu a pocit bezpecia.
Musi byt na plienke a z bruska cez taku gumu snima dych.