Ahojte mamicky, aky mate nazor na polske plienky DADA? Skusali ste ich, su dobre? Prosim poradte mi ake plienocky su najlepsie pre novorodenca.
Používame od narodenia Dady fialové. Sme spokojný,
@smajluska Aj u nas super, lepsie ako lupilu,(hoci lupilu je u nas volba cislo dva)su suchsie. A pre novorodenca som mala tusim Bella (mali ten vykroj aby nesuchali pupok) ale teraz uz to ma asi viacero znaciek.
Za mňa dady super 👌 a v noci neprecika, keď spinka celú noc, pre mňa bola výhoda, že mali indikacny pások, do veľkosti 3.
A aj cena je super 🙂
My sme Dady 4 používali chvíľu vlani, ale vtedy ešte zrejme tak veľa v noci nenacikal, lebo nebýval precikany, teraz mi precika všetko, čo som skúšala. 😢
Super naj plienky, odskusane
@smajluska Ahoj, sú úplne super 👌, synovi som ich dávala a aj teraz ich dávam našej malej kočke. Dokonca (aspoň u nás) ich pomalšie precika ako Pampers a cenovo - ja chodím do pl na ne a vychádzajú tie menšie veľkosti okolo 5,5-6,5€ a väčšie 7€. Výborné sú aj zelené aj fialové, tie fialové sú myslím že trošku drahšie ako zelené, mali by byť prémium care. Ja kupujem ktoré sú a nejaký extra rozdiel nevidím medzi nimi. Ale určite odporúčam. Dcéra má 4,5 mesiaca a dávam jej ich ako sa narodila, vyskúšala som aj iné - dostali sme- ale vždy som sa vrátila k Dada.
@miriam439 aha, tak v tomto Vám ozaj neviem poradiť 🤔 ale čo viem tak kamoška tiež dlhoooo dávala svojmu na noc plienku (síce nvm koľko mal presne kg ani rokov), ale dávala mu tescove obyčajne a neprecikal, ale to je aspoň ei veľmi individuálne. No dúfam, že nájdete riešenie a ze Vam niekto poradi 🙂
Ja som ich skusila prave kvoli recenziam tu na MK. Boli fajn, ze ich maly neprecikal hned po druhom ci tretom curani. Zdalo sa mi ale, ze su malo vzdusne. Uz si dobre nepamatam, ci som mala 3ky ci 4ky. Je to moj subjektivny nazor, urcite treba vyskusat za tie peniaze. Ja som dlho pouzivala FredFlo. Lahko dostupne, lahucke a dostatocne vzdusne, sice som castejsie vymienala plienku, ale dietatko nemalo ani raz zaparenu alebo vyhadzanu ritku ci vajicka😃 co sa nam stavalo napr pri pamperskach
Maminky kolko plienok Dada c.1 by som mala na zaciatok kupit? Ako dlho ste pouzivali 1ky? Su sice do 5 kg, ale nechcem robit prehnane zasoby 🙂 Mohlo by stacit asi 80 ks a potom uz 2ky.
Mozete aj ukazat fotku aky maju plienky obrazok? Dakujem pekne 😉
Dada fialové. Veľmi dobre. Za mňa určite. 100x lepšie ako Lidl plienky, alebo DM baby love.
My tiez pouzivame dada fialove. Su super. Mala ma 15m a vydrzi 1 celu noc. Teraz som objednala na skusku pants zelene. Uz mame c.4 a stale je tam ten pasik, indikator precikania. Takze za mna spokojnost. Nikdy nemala ani nic zaparene.
Za mňa sú super 🙂 vydržia celú noc a neprecika ich
V podstate je to fuk. Novorodenec kaka často a teda sa často prebaluje. Dada sú v Polsku lacnejšie ako Lidlove a pridu mi aj tenšie. My používame velkosť 4 na noc, na den nam stači ešte velkosť 3 .. ale dala som 4ku Dadu na noc a prešťalo mi dieťa.. Takže na den v pohode,,, Ale na noc davam Bambo....
Od narodenia pouzivame dady, mali sme aj lupillu a pampers ale dady su pre nas najlepšie... Pampers otras
za mna super,pouzivam uz pol roka. i pre lezuna su dobre. prijemny material, nepachnu, su jemne