Baby, skúšali ste niektorá spánkove poradenstvo pre svoje dieťa? Oplatí sa to
Nemám osobnú skúsenosť, ale pod tento článok mi pár mamičiek písalo, skúste pozrieť 😉 https://www.modrykonik.sk/blog/anarx/article/spankove-poradenstvo-j8pq3k/
@oli18 prosím ta, najskôr si niečo o tom poradenstve precitaj. Na Slovensku poznám JEDINÚ spankovu proadkynu a jej práca ma zmysel. Je založená na výskume detského spánku a mozgovej aktivity počas neho, opisuje spánkové regresie ako prirodzenú súčasť vývoja detičiek, atď. Nam to veľmi pomohlo, aj keď nie priamo poradenstvo, absolvovala som len prednášku.
Ale ano, laktacnych poradkyn je milión, to je pravda.
@makova333 pani spánková poradkyňa pracuje v trojčlennom tíme, kde zvyšné dve sú psychologičky. Kopírujem info z jej stránky, len tak, nech máš obraz 😉
Člen Medzinárodnej asociácie detských spánkových poradcov IACSC
Certifikovaná spánková poradkyňa pre bábätká a deti
Certifikovaný holistický spánkový kouč pre deti
@20nina14 Zuzana Guzmicka, prikladám ti obrázok, má tam popis svojho poradenstva. Ona sama je odporca napríklad metódy vyplakania, ktorú iné knižky celkom hojne odporúčajú, do toho by som veru nešla.
Je to každého osobná voľba, ďalej diskutovať nebudem, lebo je to zbytočné, ale ja som šťastná, že som na ňu natrafila ❤️ Mali sme obrovské problémy s nočným spánkom, a stačila mala zmena a hotovo. S režimom ako takým sme ale problém nikdy nemali, ten som držala od malička, teraz ma čoskoro 2 roky, ale vždy po 19 ide spinkat, žiadne skákanie po 22, neexistuje. Takže tam práce veľa nebolo 🙂 ale teda v noci bol hore aj 12x, keď mal cca 11m. Teraz už len raz, veľa noci prespi aj celých.
@marzuz89 také spánkové poradenstvo, ktoré funguje na vyplakávaní? ďakujem, neprosím
@zuzanockamt kde som prosím ta napisala, že funguje na vyplakavani? Alebo že to schvaľujem ja?
@marzuz89 čítala som, ako také poradenstvo funguje, je to tento princíp, akurát, že matka je prítomná
Mne zmenila pohľad na spánok kniha s láskou o detskom spánku a jej pokračovanie batola 👍 krásna kniha od antropologicky, ktorá skúma detský spánok v globále...
https://spokojnamama.sk/ako-naucit-babatko-spat/ konkrétna skúsenosť so spánkovou poradkyňou, detailne opísaná 🙂
Odporúčam knihu S láskou o dětském spánku, na instagrame ako Prosím spinkej 🙏❤️
@marzuz89 pani Zuzana Guzmicka nie je spankova poradkyna ako sa prezentuje ale je to spankova trenerka. Tvrdi ze spanok a zaspavanie dieta treba naucit co je totalna kravina lebo spanok je biologicka potreba. Tato pani len zaraba velke prachy na zuflastve unavenych mamiciek, nehnevajte sa na mna ale aby si niekto za jeden telefonat pytal skoro 50€ je viac ako prehnane. Na IG je vela holistickych spankovych poradkyn ktore ST nerobia ako napr. @babiesandsleep , @spinkajbabo , @spanekmiminek . Odporucam pozriet ich profily, maju tam nespocet vybornych prispevkov a daju sa s nimi dohodnut konzultacie alebo zakupit webinar za velmi priaznivu cenu
@gi4222dd prosím vám na fb ich pozriem ?
@natalkinmarek spinkaj babo ano ostatne neviem, skus popozerat cez lupu ci ti najde podla nazvu
@20nina14 co to je?