Ahojte mamicky,
moje babo donedavna ukazkovo spalo. Po tom.ako sa naucila sama posadit, stvornozkovat a postsvit sa o nabytok , robi to aj v noci zo zatvorentmi ocami. V npci vstane hadam aj 16x, posadi sa,postavi, ked sa pretoci a da na styri zacne plakat. Toto sa opakuje kazdu noc. Ma okolo seba mantinel,ale nezabera. Spi medzi mnou a manzelom.
Ako ste to riesili,? Ako dlho toto obdobie u vasich deticiek trvalo?
@amelie2017 ano presne ako pises, u nas 1.5 tyzdna a bolo vybavene. Ked vstala a hopkala o zabranu pozerala som na nu, usmiala sa a zacala na nu rozpravat, sadla si, lahla, pritulila a spali sme v objati dalej. Nasa neplakala. Uz bude mat rok a vcera pri zaspavani (idu stolicky), ma 2 razy tuho na dlho objimala. Skratka vie, ze sme obaja vzdy s nou v dobrom aj zlom-pocit istoty.
Pozri si clanky o spankovej regresii.
@banalu clankov o tom som si citala habadej 🙂 popravde, nic mi to nedalo.. nejak ma to neobohatilo ani mi nepomohlo. Preto som chcela vediet konkretne skusenosti mamiciek 🙂
Ano, je to normalne. Do 2 tyzdnov to preslo.
Tak potom vies, ze ako prislo tak odislo... drzim palce nech to prejde rychlo a vrati sa spat k pokojnym nociam
@beata_k nam to trva uz 3,5 tyzdna, tak hadam to prejde cim skor 🙂
@banalu joj no dufam,dakujem pekne 🙂
Urcite 😉
Je to úplne normálne. Naučilo sa niečo nové a mozog to v noci spracováva. U nás to vždy boli cca 2 týždne. Je to náročné, ale prejde to.