Ahojte zienky prosím o radu. Mám synčeka, ktorý mal pred pár dňami 4 mesiace.Problem je , že v noci vždy zaspal krásne a spal aspoň do tej 4 zrazu pred pár dňami sa to zmenilo a stále sa budi. Nechce ani večer zaspať stále si mrmle a obhryza ruky, deku a všetko čo nájde. Keď mu dám dudel tak ho vyberie máva s ním a strčí hneď ruky do úst a začne si mrmlat. Ako keby má svoj svet a v noci je podchvilkou hore potom sa pozrem už spi a o 5 minút sa zobudi a toto ide doookola už 4 dni. Nekojim je na um skoro od začiatku.:( prosím poraďte čo mu môže byt .. všimla som si, že má aj trocha sople môže to byt tým?
@miruschkar to budú zúbky ;)
@leydy to vážne ? Neni to skoro?
@miruschkar súhlas s @leydy ,to sú zuby.u nás toto "spanie začalo v 4 mesiaci a prvý zub vyšiel mesiac a pol na to...
normalne to je
Spanok sa mu bude menit este velakrat. Zato, ze v 4m nejako spal, neznamena ze tak bude spavat do 18ky :D. Babatkam sa to meni kazdu chvilu, bud zuby, prdy, hlad, sopel, alebo len tak
@evkamotka presneeee. Ja uz rok neviem, co je to v noci spat. Lebo prdy, zuby, sopel, hlad. A teraz bez prdov sa striedajú zvyšné 3 veci😀😀a najnovsie “len tak”😀
@evkamotka netvrdím, že tak má spávať do 18 🤔Len som chcela vedieť čo to môže soosobovat
Ahoj.
Moja spávala celú noc do 4,5-5 mesiacov, max.s jedným prebudením. Potom sa niečo (neviem čo zmenilo) a budila sa priemerne 10-15x za noc 🙄 dokonca cez vianoce mala obdobie,že každych 20 minut,niekedy som nestihla ani zadriemať a už zas bola hore 🙄 potom ako mala 9-10mesiacov sa to upravilo na 3-4x za noc a trvá to do teraz 🤷 má rok.
Ono sa im to stále mení, stále im niečo "vadí", ruší ich niečo.... asi to treba iba prečkať 😊
Ja som na príčinu neprišla, nejako som sa s tými nocami zmierila a hovorím si, že veď nebude takto s budením sa spávať do 10 rokov 🤷😊
Nedeje a mu vobec nic.Deti mavaju take "obdobia".Moja mala 3 krat take fazy,se sa zobudila o 11 a bola hore plna energie aj do 2.Trvalo to 2-3 tyzdne.Ako prislo,tak zrazu odislo.
Môj sa od 4m začal budiť každú pol hodinu (bez srandy), boli noci, keď som nespavala úplne nič, lebo kým zaspal on a kým ja už bola zase hore a takto dookola celú noc, trvalo to neuveriteľných 8mesiacov, neboli lepšie a horšie noci, každá noc taká istá, iba ho hojdat a keď človek prestal spal Max. 30m a bol hore. S chlapom sme sa museli v noci striedať, veľmi ťažké časy to boli. A on roka akoby ho uťalo a spí celú noc, výnimočné sa zobudí. Od 19-20.00 do 6.30. Takze je to len obdobie a určite prejde.
@miruschkar zubky, tiez sme si tym presli.
Mozu to byt v pohode zubky tak skoro. Nas mal tiez a hned dva naraz
@miruschkar tak už je vnimavejsi mení sa, syn mal sopel, keď mu išli horné zuby lekárka povedala, že to z toho....zuby ho môžu trápiť aj oveľa skôr napuchnuté ďasná, nepokoj...
@vendulka80 Aka srandistka, ze rok. Ja som sa nevyspala uz takmer 5 rokov. Posledne dve deti plus obe tehotenstva k tomu (starsia bude mat v lete 4 roky, mladsia ma 4,5 mesiaca). 🙈
🙈
@yanni no rok pri druhom a predtým s tou staršou asi 4 roky🤦🏻♀️A to mi hovorili, ze druhé deti bývajú lepsie. Jasneeeeeee.
@miruschkar Uplna normalka. to moze byt vsetko mozne. Od zmeny spanku, cez prdy, sople, nekomfort, zuby atd. Ano aj zuby. Od prvych priznakov moze prejst aj 2.3 mesiace pokym sa prvy zub prereze. My mame teraz to iste. Posledny ca. tyzden hrozne noci a to tiez od narodenia sa budila ca. 2 krat na kojenie. Najedla sa a spala dalej. No co uz, uplna normalka.
@vendulka80 Ja tym "hovoria" uz vobec neverim. To nase posledne piate by potom muselo byt ako med. Opak je pravdou. Od zaciatku len reve, nepokojne, stale somre ako stara baba na trhu, hroza na entu.
@miruschkar deti sa menia a aj ich spankovy rezim sa meni, je to uplne normalne, ak spal 5 mesacny celu noc, neznamena to este, ze tak uz bude spavat stale.....este vselico pride neskor, ako separacna uzkost, vzdor....cize podla mna mu nic nie je, je to normalny vyvoj
@miruschkar nie je našej už ani nie v pol roku vyšli dva
@miruschkar nie je to skoro, pri prvom dieťati nám prvý zúbok vyšiel začiatkom 4 mesiaca 🙂
Zúbky podľa všetkého a skoro to není nasej deň pred 4 mesiacom vyšli tri naraz
Moj to iste do 4-5 mesiaca spac potom sa to xlomilo a cele zle...u nas s tym zuby nrmali co robit.
Trvalo to do 13 mes ked som odstavila
Drzim palce 🙂
Moc Vam neporadim. My mame momentalne to iste. Maly mal 5 mesiacov a vecer sa zobudi,zacne si mrmlat,davat do pusi co mu pride po ruky,este aj prsty na nohach si zacal davat do pusi. Horsie je,ze vstava uz o 5 rano a od vtedy je hore,uz nechce spat.