Skoro 2-ročný nechce chodiť von

13. okt 2022

Dobrý deň,malý sa posledný týždeň až dva zmenil. Začalo to tým že sa začal vonku vyzúvať a chcel domov alebo sa nechať nosiť na rukách. Tak som si myslela, že sú mu malé topánky,kúpili sme nové ale nič sa nezmenilo. Najprv chce von ale keď ho obujem hneď sa pýta na ruky 🤷. Keď ho polozim tak reve aj 20 minút. Je bežné že také veľké dieťa sa nechá nosiť? Doteraz bol opak a chodil všade po vlastných a behal po vonku veľmi rád. Keď sme doma dáva si dole aj ponožky. Ale to už som počula že je bežné u detí. Neviete mi poradiť čo s tým že nechce von a chce byť len v náručí? Ďakujem ❤️

baluinka
13. okt 2022

podla mna je to len nejake obdobie,pises o tyzdni/dvoch, riesila by som to,keby to trva pol roka..ak citis,ze sa mu zrovna nejak nechce ist von,nesilila by som to a ponukla mu nejake zaujimave indoor aktivity..pripadne ho zaujala vonkajsimi,aby mal motivaciu.nasa skoro 2rocna ma tiez dni,kedy sama prejde velmi vela vonku,inokedy sa chce stale nosit..a tiez si dava dole ponozky,to absolutne neriesim, len svokra keby to vidi,tak ju klepne😂

anjelicek26
13. okt 2022

Ponozky skopnu moji dole dodnes a to su skolaci... prve, co spravia, ked su doma... celu jar-leto-jesen bosi... ale tak co s tym, ked je chladno, musia sa obliect, aj ked pindaju ako chore vrany, ci vazne 😂 Na nosenie je uz tazky, sadni si k nemu na zem a tak sa mojkajte, inak ti chrbat odijde. Ked nechce ist von nechaj par dni tak, svet sa nezruti... mozno mu proste bola zima na ruky alebo volaco...

ivangeline
13. okt 2022

Dajhodo kociara a tak chodtevon? Prip zisti, corobi, ked teda povies, ze von nejdete. Comu sa potom venuje, co chce robit?

beata_k
13. okt 2022

Skus odrazadlo

stanik_67
13. okt 2022

tiez ma napadlo to odrazadlo. treba ho trocha namotivovat niecim co sa da vonku robit. odrazadlo, bublifuk, hracky co sa daju za sebou tahat

luxus10
13. okt 2022

a co keby si ho dala do kocika a tak smer von, a potom ak bude chciet, nech si pobeha, ked nebude vladat, sup do kocika, mozno rasti, bolia kosti, svaly, len on ti to nepovie....rozhodne by som ho nenutila, chlapci su pohodlni, aleak hovoris, ze predtym behal, a teraz nechce, nieco sa deje...