Mám dcérku, ktorá bude mať za necelé 2 týždne 11 mesiacov. Od nejakých 6 mesiacov nám spávala tak, že okolo 19,45 zaspala a pekne spinkala až do druhého dňa do nejakej cca 07,00. Skrátka v noci sa budila len minimálne, aj to len vtedy, keď jej vypadol cumlík. Dala som cumlík a spala pokojne ďalej. Posledný mesiac je to, ale hrôza, čo sa týka spania. Budí sa aj 2 - 3krát... Je schopná plakať aj polhodinu. Je to veľmi vyčerpávajúce a ja už nevládzem. Stretli ste sa niektorá s týmto? Prosím poraďte mi, ako ju udržať spať aspoň do tej 05,00 rána, kedy vstáva manžel do práce. Blbé komentáre si nechajte pre seba
@pimpa12 keď sa zobudí prvý raz dám mliečko, ale keď sa mi zobudí o hodinu tak to hlad/smäd už asi nebude.....v zime máme okolo 22 stupňov....tiež si myslím, že to budú asi tie zúbky, nakoľko nemá ešte ani jeden...
@katulka1992 no urcitee tie zubky uz je najvyssi cas aby vysli samozrejme ze je vela deticiek bezzubych aj v tomto veku ale zubatych je viac 🙂 my spime v spolocnej posteli..nasa zachrana pred prebdetymi nocami..
@katulka1992 v tom pripade ano, asi to budu zuby, s najvacsou pravdepodobnostou viac zubov naraz, skus pred spanim dat homeopatika. Pozri ci nema biele dasienka.
@katulka1992 nas maly zle spaval do 3 rokov, tym myslim, ze bol hore za noc aj 10 krat. Mohli to byt ciastocne aj zubky, ale nam lekarka povedala, ze aj mnoho podnetov z predchadzajucich dni moze mat za nasledok, ze mozog a nervova sustava pracuju aj v noci a tym sa dieta casto budi a ako keby stale riesi to co sa udialo cez den. Neboj to prejde a bude opat pekne spinkat. Treba byt trpezlivy a hlavne ziadne oblbovaky, skus cajik na kludny spanok . Tolko moja skusenost. Drzim palce
Skus jej dat gel na zubky nam to pomohlo tiez sme boli 20krat hore za noc a estevsom kupila aj cumel original na prve zubky hoc necumlal cumel ten mu pomohol
Skús dať na noc viburcol. Nám pomáha pri zuboch. Sú to homeo cipky
@katulka1992, existuje nocny des, nocne mory, precitaj si o tom. U vas ide asi o zubky. Verim, ze si vycerpana, ja kojim kazdu hodinu dve uz skoro 3 mesiace a poviem ti som ovela oddychnutejsia ako pri dcerke kt. sa budievala roky a nepomohlo nic len musela dozriet.
nemozu to byt zubky? Popripade hlad alebo smad? Nezmenili ste nejako denny a vecerny rezim?Nemoze jej byt teplo/zima? Je velmi vela veci ktore to mozu sposobovat. Ak by to boli zubky skusia by som homeopatika, ak hlad tak skusit dat v noci mliecko/caj.