Ahojte prosím vás koľko vám trvalo kým detičky začali byť viac v škole ako doma? My sme v septembri nastúpili a zatiaľ je to týždeň škôlka a dva doma.
@karin04 moja nebyva casto chora, chodi od 15m a sem-tam nejake prechladnutie, za prvy rok bola doma len par krat, neviem mozno dokopy tyzden dva, teraz vymeskala v piatok, bola zachripnuta + zvysena teplota, v pondelok uz bola.
@karin04 u nas take.nebolo..
Chori boli tak raz za 3mesiace, len syn po vybere nosnych mandli,co uz chodil vyse roka do skolky, bol 9mesiacov na tom.podobne ako zacinajuci skolkar.
Ale zato ja, ako ich mama,som.bola.kazde 2-3mesiace chora,ale tak,ze PNka,plus par chorob pomedzi to,ktore som.zvladla s chodenim.do prace.... co trvalo skoro 3roky,az teraz konecne som bola 8mesiacov bez choroby..
@karin04 asi je to prudko individualne. Obe moje baby chore nebyvali, mozno 2x do roka, aj to iba vynimocne antibiotika. Ale s obomi som od malinka (od 1.5 roka) chodila plavat do normalneho bazena a relativne chladnej vody a verim, ze to imunite pomohlo.
Podla mna je to velmi, velmi individualne. Starsia nastupila v 3 a stvrt roku, po dvoch tyzdnocj 2 tyzdne doma, potom do decembra nic. Odvtedy raz mesacne na tyzden doma az do konca skolskeho roka. Teraz ma druhy rok a v septembri bola tyzden doma, odvtedy sa drzi zdrava.
@karin04 obaja moji synovai zvladali choroby celkom ok, rozhodne neboli viac ddoma ako v skolke a to nastupili , ked mali 2 roky......prvy rok bol najhorsi...u oboch.....byvali chori tak raz do mesiaca....(ale nic strasne), cca. do aprila, po tom prvom roku v skolke su odvtedy chori....tak 2krat rocne......nic specialne enrobime...jedia vsetko, von chodime za akzdeho pocasia, nebabusim, moji napr. nosia pancuchy az ekd mrzne, sme vela von a v pohybe......max. prirodne produkty ako Ccko, ci kozie mliecko...ale tak ako v nrome...
Rok