Skáču vám detičky doma na trampolíne?

ludmikla
16. máj 2023

Ahojte, dcérky uvažujeme kúpiť na 2.narodeniny domov trampolínu. Skáču Vám doma deti na nej alebo ich rýchlo pominie ten prvotný ošiaľ a potom to len treba obchádzať kosačkou? 🙂

Ďakujem veľmi pekne za Vaše skúsenosti 🙂

hsara99
16. máj 2023

Syn 2,5r je od kedy je postavená každý deň ak sa dá na trampolíne 🙂

innapnirhu
16. máj 2023

@ludmikla U nas sa pravidelne vyuziva uz 3 roky, deti tam idu hocikedy, ked mame detsku navstevu tak tiez je nonstop v prevadzke. kupili sme ale velku 4,6m priemer, a obcas si zascakeme na nej aj s tatom😄 takze za mna ano

ludmikla
autor
16. máj 2023

@hsara99 super, ďakujem

ludmikla
autor
16. máj 2023

@innapnirhu tak to znie výborne

tinka8512
16. máj 2023

Ja som za trampolinu, deti miluju od mala

panelacikova
16. máj 2023

@ludmikla myslíš asi doma na záhrade. ak by som bola mala záhradu, keď bola dcéra malá, určite by som trampolínu kúpila 🙂

lenka2710
16. máj 2023

@ludmikla aj my rozmýšľame, síce bývame na byte, ale na víkendy chodíme na chalupu a tam by sa veru hodila deckám, aj keď mam z toho aj trochu obavy, kvôli možným úrazom

tani777
16. máj 2023

@lenka2710 urazy sa stavaju hocikde..my sme nasim babam vysvetlili pravidla-kym jedna lezie dnu,druha neskace..kym nie je trampolina zavreta,neskacu...davaju na seba pozor,nevystrajaju,neskacu po sebe,ziadne hluposti..ak jedna chce skakat viac ako ta druha,tak ta druha sedi alebo ide von a podobne..zatial su male (5.5 a 2.5),ak budu vacsie,nebudu tam spolu...viacej ako 3 deti naraz tam nepustim

zuzulka558
16. máj 2023

Jasne na vianoce sme kúpili

klaridka
16. máj 2023

My sme prvú trampolínu kupovali, keď mal najstarší syn 2 roky ( teraz má 18) , odvtedy máme už tretiu ( a 4 deti 🙂 ) , ale stále je trampolína v kurze... bez úrazu, našťastie 🙏

darkswan
16. máj 2023

Deti ich miluju, ortopedi nenavidia, najma pri detoch do 3-4 rokov

judit47
16. máj 2023

https://najmama.aktuality.sk/clanok/Gp2jITP/tak...

Len zazdielam kazdy nech si urobi nazor. Ja syna nepustam mozno bol 5-6x na trampline niekde kde sme boli sami,inak ho vzdy odlakam inam.

babulkomale
16. máj 2023

@ludmikla nonstop, aj susedia. Aj v zime, uz roky. Vyborne vyjasenie aj pocas karanten.

majamat
16. máj 2023

@lenka2710 urazy byvaju pri vsetkych sportoch, dolezity je dozor nad mensimi detmi,vasie poucit.

nikayla
16. máj 2023

Áno jasné, každý deň. Deti 2, 4 a 6 a my s tatom 37 😂

deti95060810
16. máj 2023

my už máme tretiu... každá vydrží 2-3 roky.

7miriam77
16. máj 2023

My mame trampolinu odkedy mala dcerka 2 roky, vyuzivame doteraz. Aj ja si s nou obcas poskacem 😂

veselo_neveselo
16. máj 2023

Nie nie a nie, trampoliny su z hladiska bezpecnosti hrozne, a urazy na nich su velmi vazne (stylom staci mat uraz jedenkrat a jeto v keli).
Skacte cez svihadlo! 🙃

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slavomira236
16. máj 2023

@ludmikla kupila som cez korunu z nudy orgy mesiac skakali stale teraz uz zaz za tyzden 5minut

kkovacovak
16. máj 2023

@ludmikla spýtaj sa lekárov na detskom urgente čo si myslia o trampolíne v dvoch rokoch. Najhoršie a najvážnejšie úrazy sú práve z trampolín a ešte k tomu v takomto malom veku. Na čo je to potrebné?

majamat
16. máj 2023

podla mna u malych deti je problem, ez su v trampoline s vacsimi, lebo male dieta tam nedokaze velmi skakat, neovlada tu techniku skakania, aj ked trampolina ho vyhodi,a le zaroven am aj nizsiu hmotnost.

cize tu ide o to, ze male dieta len s dospelym v trampoline,a lebo aspon pri trampoline a bez dietata, ktre by mu mohlo ublizit. ak by tam aj bolo vacsie dieta, tak len s dospelym. my sme bezne so synovcom sedeli v trampoline, neskakali sme.

mimi3008
16. máj 2023

@ludmikla Kym sme ju nemali, syn skakal nabtrampoline, vsade, kde sme prisla a bola tam trampolina. Pred rokom a pol teda dostal na Vianoce, ked sme ju postaviliskakal v nej prvych par dni, potom uz skoro vobec. Manzel je len z nej nervozny, ze ju musi pri koseni sam hore dole presuvat. Tento rok asi dame stop, mladsi ma rok a pol, takze este by to asi nebolo moc bezpecne, keby tam skakal so starsim (3,5 r.). Mozno na rok postavime a uz budu dvaja spolu, asi ich to bude bavit spolu viac...tak, ako ked prisli minuly rok synovci 2x za leto, vtedy tam syn s nimi skakal

nicol_10
16. máj 2023

Naša ma trampolínu z gauča 😁 každý deň 😁

zuzanaam
16. máj 2023

V prevádzke celú sezónu už 9 rok. Za nás dobrá investícia.

simca06022011
16. máj 2023

no u nas to nebola dobra investicia.. ale teda dcera ju dostala ako nejaka 5rocna, 2 roky sme ju posuvali hore dole po dvore, nakoniec isla prec :DDD dovtedy chodila na trampoliny kade tade.. ale to tak na chvilku a dost. Cize u nas nie :DD Ale tak urcite za vyskusanie nic nedate, take drobce to urcite bavi 🙂

simca06022011
16. máj 2023

@mimi3008 presne :DDDD iba sme ju presuvali ako sibnuti.. ale pekne pod nou trava rastla... to treba povedat, aj ja som sa na nej opalovala parkrat :D

dankavass
16. máj 2023

Nie 🙈 pracujem na detskej ortopédii 🙈

ludmikla
autor
16. máj 2023

@ludmikla ahojte všetci, tak ďakujem Vám veľmi pekne. Priznám sa, že už som objednala a následne aj zrušila objednávku. Síce by skákala na nej sama a iba v mojej prítomnosti, ale asi je ozaj pravda, že je ešte maličká na to, takže rok dva počkám veru.