Ahojte, dcérky uvažujeme kúpiť na 2.narodeniny domov trampolínu. Skáču Vám doma deti na nej alebo ich rýchlo pominie ten prvotný ošiaľ a potom to len treba obchádzať kosačkou? 🙂
Ďakujem veľmi pekne za Vaše skúsenosti 🙂
@ludmikla U nas sa pravidelne vyuziva uz 3 roky, deti tam idu hocikedy, ked mame detsku navstevu tak tiez je nonstop v prevadzke. kupili sme ale velku 4,6m priemer, a obcas si zascakeme na nej aj s tatom😄 takze za mna ano
@innapnirhu tak to znie výborne
Ja som za trampolinu, deti miluju od mala
@ludmikla myslíš asi doma na záhrade. ak by som bola mala záhradu, keď bola dcéra malá, určite by som trampolínu kúpila 🙂
@lenka2710 urazy sa stavaju hocikde..my sme nasim babam vysvetlili pravidla-kym jedna lezie dnu,druha neskace..kym nie je trampolina zavreta,neskacu...davaju na seba pozor,nevystrajaju,neskacu po sebe,ziadne hluposti..ak jedna chce skakat viac ako ta druha,tak ta druha sedi alebo ide von a podobne..zatial su male (5.5 a 2.5),ak budu vacsie,nebudu tam spolu...viacej ako 3 deti naraz tam nepustim
Jasne na vianoce sme kúpili
My sme prvú trampolínu kupovali, keď mal najstarší syn 2 roky ( teraz má 18) , odvtedy máme už tretiu ( a 4 deti 🙂 ) , ale stále je trampolína v kurze... bez úrazu, našťastie 🙏
Deti ich miluju, ortopedi nenavidia, najma pri detoch do 3-4 rokov
https://najmama.aktuality.sk/clanok/Gp2jITP/tak...
Len zazdielam kazdy nech si urobi nazor. Ja syna nepustam mozno bol 5-6x na trampline niekde kde sme boli sami,inak ho vzdy odlakam inam.
@ludmikla nonstop, aj susedia. Aj v zime, uz roky. Vyborne vyjasenie aj pocas karanten.
Áno jasné, každý deň. Deti 2, 4 a 6 a my s tatom 37 😂
my už máme tretiu... každá vydrží 2-3 roky.
My mame trampolinu odkedy mala dcerka 2 roky, vyuzivame doteraz. Aj ja si s nou obcas poskacem 😂
Nie nie a nie, trampoliny su z hladiska bezpecnosti hrozne, a urazy na nich su velmi vazne (stylom staci mat uraz jedenkrat a jeto v keli).
Skacte cez svihadlo! 🙃
@ludmikla kupila som cez korunu z nudy orgy mesiac skakali stale teraz uz zaz za tyzden 5minut
@ludmikla spýtaj sa lekárov na detskom urgente čo si myslia o trampolíne v dvoch rokoch. Najhoršie a najvážnejšie úrazy sú práve z trampolín a ešte k tomu v takomto malom veku. Na čo je to potrebné?
podla mna u malych deti je problem, ez su v trampoline s vacsimi, lebo male dieta tam nedokaze velmi skakat, neovlada tu techniku skakania, aj ked trampolina ho vyhodi,a le zaroven am aj nizsiu hmotnost.
cize tu ide o to, ze male dieta len s dospelym v trampoline,a lebo aspon pri trampoline a bez dietata, ktre by mu mohlo ublizit. ak by tam aj bolo vacsie dieta, tak len s dospelym. my sme bezne so synovcom sedeli v trampoline, neskakali sme.
@ludmikla Kym sme ju nemali, syn skakal nabtrampoline, vsade, kde sme prisla a bola tam trampolina. Pred rokom a pol teda dostal na Vianoce, ked sme ju postaviliskakal v nej prvych par dni, potom uz skoro vobec. Manzel je len z nej nervozny, ze ju musi pri koseni sam hore dole presuvat. Tento rok asi dame stop, mladsi ma rok a pol, takze este by to asi nebolo moc bezpecne, keby tam skakal so starsim (3,5 r.). Mozno na rok postavime a uz budu dvaja spolu, asi ich to bude bavit spolu viac...tak, ako ked prisli minuly rok synovci 2x za leto, vtedy tam syn s nimi skakal
Naša ma trampolínu z gauča 😁 každý deň 😁
V prevádzke celú sezónu už 9 rok. Za nás dobrá investícia.
no u nas to nebola dobra investicia.. ale teda dcera ju dostala ako nejaka 5rocna, 2 roky sme ju posuvali hore dole po dvore, nakoniec isla prec :DDD dovtedy chodila na trampoliny kade tade.. ale to tak na chvilku a dost. Cize u nas nie :DD Ale tak urcite za vyskusanie nic nedate, take drobce to urcite bavi 🙂
@mimi3008 presne :DDDD iba sme ju presuvali ako sibnuti.. ale pekne pod nou trava rastla... to treba povedat, aj ja som sa na nej opalovala parkrat :D
Nie 🙈 pracujem na detskej ortopédii 🙈
Syn 2,5r je od kedy je postavená každý deň ak sa dá na trampolíne 🙂