Široké balenie dieťaťa

diana_lutter
5. dec 2021

Dobrý chcem sa opýtať dcérku máme baliť na široko najprv som ju balila do plienky a na to nohavičky gaji ale mala ma sparenu ritku tak som kúpila nohavičky T-Tomi ale nezdá sa mi to že to ma dostatočne na široko ona si to nožičkami vie stlačiť tak k sebe. Ak mi vie niekto poradiť či to tak ma byt alebo nie ?

roberta27
5. dec 2021

@diana_lutter ahoj. Ak si kúpila správnu veľkosť- súdom podľa foto 3-5 kg, ak si dobre pamätám, máš to fajn. Ja som tiež takto balila, aj mi to detská dr skontrolovala. Klbiky sa zrovnali a už som potom nemusela baliť. Držím palce

euka210
5. dec 2021

@diana_lutter pokial nema zistene zle hodnoty, tak toto uplne staci. Ja som tiez latkovala, hoci som davala novosklad zo stvorcov a postolky som ani nemala kupene.

diana_lutter
autor
5. dec 2021

@roberta27 veľkosť je 5kg a viac lebo mala ma už nad 5kg

diana_lutter
autor
5. dec 2021

@euka210 no ortopéd povedal ze o mesiac ak sa to nezlepší tak jej daju remence

paciko9
6. dec 2021

@diana_lutter skuste je dat este platenu plienku. Ja som tieto nohavicky nepouzivala ale mala som klasicke z lekarne a 2 plienky ale aj tak sme dostali remence.

paciko9
6. dec 2021

@diana_lutter este ma napadlo ak je mala rada v perinke tak zavinte ale uviazat len tak zlahka nie az co to da😀ako to nase babky robili😉 ked som sa o to zacala zaujimat tak som precitala vela clankov a narazila som na taky kde sa pisalo ze perinka nieje vhodna pre spravny vyvin na bedrove klby. Ale my sme dostali remene az 3 mesiaci. Cakali ci sa to upravi. Dnes ma 14 mesiacov a beha ako sip.

euka210
6. dec 2021

@diana_lutter no ked ma zle vysledky a hrozia jej remene, tak je to ina sit... pridat jej poskladany stvorec , aby mala stehna v pravom uhle k telu

diana_lutter
autor
6. dec 2021

@paciko9 na perinke ju mám len položenú zaviazaná v nej nechce byť

diana_lutter
autor
6. dec 2021

@paciko9 prosím vás ako dlho ste mali tie remence? A bábätko to ako znášalo ?

paciko9
6. dec 2021

@diana_lutter 7 mesiacov 3 mesiace stale len na kupanie sme davali dole. Potom nam dovolili na 2 hodky dat dole po mesiaci na 4 hodiny a potom uz len na noc. Zvladala to statocnejsie nez ja 😉. Jasne ze sa hnevala ked jej to dali a potom uz v poho. Neviem ako to mate vy ale na zaciatku sme mali 2d a naposledy ked sme boli 1a- tak uz nam aj remene zrusili. A skuste este tu plienku poskladanu do tych gati. My sme nasiroko balili aj ked bola v remenoch. Ako pisala pani predomnou tak nozicky musia vyt v pravom uhle.

katie253
6. dec 2021

@diana_lutter dajte jej do tej plienky ešte 2 látkové plienky, bude ich mať viac kolmo na kĺby

pa_tricia19
6. dec 2021

@diana_lutter ahoj, áno, daj tam ešte plienocku, kolená musia byť v pravom uhle k telu🙂 moja dcéra teraz nosí lorachovu ortézu kvôli kĺbu