Ahojte, prosim o radu.Narodilo sa mi v septembri dievcatko porodna vaha 4 350g 54 cm, z nemocnice sme odchadzali s vahou 4 100g. Nasledovali 2 poradne,kt.boli ok a na 3tej mi pediatricka povedala ze dieta pribralo za 3 tyzdne a 3 dni 265g (5 265g) a ze mame ist na komplexne vysetrenia ba Antolsku.Vsetky vysetrenia dopadli v poriadku, no dietw stale pribera na moj vkus malicko.Ja sama som vssk bola velmi stila a vychudnuta snad do 25r . Ma niekto podobnu skusenost? Co robit aby dieta pribralo je z velkej casti na umelom mliecku.dakujem
moja mala sa narodila 4,5 kg a tiez malicko priberala nasa pediatricka neriesila vzdy povedala ze to jej staci ked nechceme aby mala v roku 20 kg
Aj nasa mala cez 4kg a priberala malinko. Nastastie aj moja lekarka mala taku dceru a nechala nas tak, sem tam sme prevazili. Ma 5 rokov je vysoka a vahu ma 18kg. Nie vsetky deti priberaju kilo za mesiac , navyse ta tvoja sa narodila ozaj s dobrou vahou,nemusi nic dohanat
@pomko môj syn mal v roku 8,5 kg. Váha je len jedným z ukazovateľov ako dieťa prospieva
Dôležitý je celkový psychomotoricky výboj dieťaťa. Teda ako napreduje aj v iných oblastiach
Napr usmev, motorika, koordinácia ruka - oko, dzavotanie, …