Dobrý den, zažili ste niekto separacnu uzkost nie na matku, ale na otca? Syn, 17mesiacov, na otca ma strasnu separacnu uzkost, na mna len trochu. Ďakujem za odpovede.
Moj 2rocny syn, ked je manzel doma, chce vsetko robit len s nim. Spat, jest, obliekat... mozno mate ponorku alebo ocko mu dovolil nieco,co si zakazala, alebo dovolí viac. Ale je to len obdobie, prejde ho to
Mam 2 ročného, keď príde manžel domov, je nalepeny len na ňom. Podľa mňa je to preto, že s ním je malo, len večer pred spaním a v nedeľu, keďže muž robí často aj cez soboty. So mnou je stále, vie, že som tu nonstop, a tak to berie automaticky, že som tam s nim
No otec je "atrakcia" 😆tak si ho chce uzivatt
Ročna, zaživame aktualne😃
Aj u nas je to uz druhy mesiac co maly chce len ocika, ma 18 mesiacov.
Ja to zažívam práve teraz. 3 ročný syn nechce púšťat muža ani do práce. Každý jeho odchod z domu, alebo keď zistí že otec nie je doma, je sprevádzaný plačom. Neviem ho utíšiť ani nič. V noci ak vstane, nekriči mama ale oco. Uspavat môže iba oco. 😀 Nevieme čo sa mu to zrazu deje, ale je to ťažké s tým, že muž musí aj do práce aj kadeco robiť okolo domu. Nedá sa 🙈🤷🏻♀️ ja dúfam len že je to iba obdobie a prejde to.