Ahojte, synovi som kupila z ikei Flisat stol s tymi plastovymi nadobami nakolko som dufala, ze by sa to dalo vyuzit na rozne senzoricke aktivity. Na jesen som chcela gastany/listy len nejak sme stale choroby riesili a jesen je prec a nejak sme sa k tomu nedostali.. Nemate nejake napady co teraz pouzit? Robite s detmi taketo aktivity? Kde tie veci zohnat/kupit? Na nete co pozeram tam maju kadejake gulicky a podobne, len teda on ma rok a pol takze sa trocha bojim prilis male veci davat lebo ma tendenciu vsetko do ust davat.. Alebo nejake velke cestoviny kupit? Drevene naberacky som teraz v Orione videla tak tam planujem kupit. Dakujem za inspiraciu 🙂
orechy, hrach, faxula, sosovica,muka nalamane vetvicky kamienky.... hoco prirodne vyuzijes
@mamamasama a cim farbis taketo veci?
@alex2019 potravinarske farbivo 🙂
A umely sneh? Kukuricny skrob zmiesaj s kondicionerom. U nas je toto uz 2 tyzdne zabava cialo 1. Mozte stavat snehuliakov, bagrovat, davat do formiciek. My tam mame aj iglu a arkticke zvieratka. Ak nie to, tak urob modru zelatinu a takisto sa mozte hrat, ze nejake zvieratka zamrzli pod ladom. A neboj sa, ze by to jedol. Hadam 1 a pol rocne dietatko rozumie ak povies nie. Takisto mozes zafarbit ryzu, alebo spominane cestoviny.