Senzorické aktivity - aký materiál teraz v zime?

alex2019
14. dec 2022

Ahojte, synovi som kupila z ikei Flisat stol s tymi plastovymi nadobami nakolko som dufala, ze by sa to dalo vyuzit na rozne senzoricke aktivity. Na jesen som chcela gastany/listy len nejak sme stale choroby riesili a jesen je prec a nejak sme sa k tomu nedostali.. Nemate nejake napady co teraz pouzit? Robite s detmi taketo aktivity? Kde tie veci zohnat/kupit? Na nete co pozeram tam maju kadejake gulicky a podobne, len teda on ma rok a pol takze sa trocha bojim prilis male veci davat lebo ma tendenciu vsetko do ust davat.. Alebo nejake velke cestoviny kupit? Drevene naberacky som teraz v Orione videla tak tam planujem kupit. Dakujem za inspiraciu 🙂

mamamasama
14. dec 2022

A umely sneh? Kukuricny skrob zmiesaj s kondicionerom. U nas je toto uz 2 tyzdne zabava cialo 1. Mozte stavat snehuliakov, bagrovat, davat do formiciek. My tam mame aj iglu a arkticke zvieratka. Ak nie to, tak urob modru zelatinu a takisto sa mozte hrat, ze nejake zvieratka zamrzli pod ladom. A neboj sa, ze by to jedol. Hadam 1 a pol rocne dietatko rozumie ak povies nie. Takisto mozes zafarbit ryzu, alebo spominane cestoviny.

kacena4
14. dec 2022

orechy, hrach, faxula, sosovica,muka nalamane vetvicky kamienky.... hoco prirodne vyuzijes

alex2019
autor
14. dec 2022

@mamamasama a cim farbis taketo veci?

mamamasama
14. dec 2022

@alex2019 potravinarske farbivo 🙂