Prosim vas ake mate skusenosti? Pomohlo vam to na zvysenu tvorbu mliecka ? Nemoze to uskodit babätku? Dakujem za odpovede
@jajajajka áno veľmi pomohlo a k tomu som brala ešte aj moringu. Žiadne vedľajšie účinky
@jajajajka aj mne pomohli , ale brala som az asi po mesiaci kojenia , ked som mala menej mlieka a brala som aj homeoatika. Mala som swanson, poradila mi ich laktačná , aj kde v Ke sa dajú kupit výhodné. Mala som však pocit ,ze sa beru strasne vela ( 3x3 denne) a bolelo ma z nich nejak brucho. Dobrala som asi 2 balenia ale po takom mesiaci mam zas pocit ,ze mliečka mam menej, uz nemam take plne prsia ,ani mi z nich netečie, ako predtym .
@nikolcrow ja som zacala kychat, svrbeli ma oci, tazko sa mi dychalo- musim povedat ze riadna alerg.reakcia. Musela som vysadit a postupne mi odozneli aj alerg.prejavy ale dala som si aj antihistaminikum po dohode s alergologickou. Na vasom mieste by som to pri takychto priznako h vysadila bo aby sa to este nezhorsilo.
Mne to pomohlo v zaciatkoch velmi, mala som zlozitejsi nábeh mliečka. Vybrala som 2 balenia a postupne som ich vysadila, teraz mám už mlieka dost. Malému z toho nič nebolo, akurát ja som smrdela ako slama :D