Sedenie na klasickej jedaálenskej stoličke

lucianakoniku
8. mar 2014

Ahojte mamicky, rada by som vedela, ake stare boli vase deticky ked zacali jedavat na klasickej jedalenskej stolicke. Kedy ste presli z vysokych detskych stoliciek na tie dospelacke? Nikde som tu nenasla podobnu temu, ak vsak existuje tak sa ospravedlnujem, kludne mi na nu hodte link. Dakujem 🙂

simsalabim
8. mar 2014

@lucianakoniku myslim, ze to zavisi od vysky dietata. Moja mladsia az od 5,5 roka, je strasny drobec. Ale mala taku tu prechodnu detsku stolicku z Ikey - takuto - http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/3025.... Tu si neviem vynachvalit, ta bola fakt skvela, bezpecena, stabilna, dcera na nu vedela v pohode vyliezt sama a citila sa velka....zacala v nej sediet asi v 2 rokoch. Starsia sedela na dospelackej stolicke myslim od 3 rokov.

moni244
8. mar 2014

moja sedi uz teraz lebo sme boli u mojich rodicov a tam nemam detsku jedalenzku stolicku, tak som ju posadila na klasicku a pekne sedela a papala, ked uz mala dost dala mi ruku a zoskocila dole. Ma 14 mesiacov

luba28
8. mar 2014

@lucianakoniku nas by aj chcel,ale este je mu vysoko ked sedi pri stole,....ale vylezie na nu aj si sadne,len jest este nejeme,....

katka8453
8. mar 2014

my od necelych dvoch rokov , nasa je opatrna , pomaly na nu vylezie a pekne tam hopa. Akurat ma na stolicke taky platený podsedák , aby nemala bradu hned nad tanierom🙂

atreyu
8. mar 2014

@lucianakoniku Od 1,5roka 🙂

k_a_j_k_a
8. mar 2014

@lucianakoniku my sme tu detsku stolicku zrusili v 1,5roku. Ale nasa bola dost neprakticka (zdedena), tak to bolo velmi skoro. Odvtedy pouzivame klasicku stolicku a na nu somlik. Nastastie mame dost velke sedaky a v pohode sa tam ten somlik zmesti a nepada. A vyhodou je to, ze pri sadani a zosadani je dcerka samostatna a nemusim ju zo stolicky vyberat. Mladsia ma 3,5r. a stale ho musi mat, lebo poriadne nedociahne.

erina098
8. mar 2014

my sme vysokú stoličku mali do 3,5 roka jej sa tam pačilo sedieť,dokonca do nej vchádzala sama.teraz sedáva na jedálenskej a tiež sa jej páči,akurát musí byť dobre prisunutá k stolu a bradu má zarovno stolom,ale napapá sa v pohode.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sakura77
8. mar 2014

Moji do troch obaja

jabadaba
8. mar 2014

@lucianakoniku my mame Peg Perego Prima papa dinner stolicku a tam sa dieta v pohode vmesti do cca 4 rokov. Takt osedaval starsi, i ked obcas prestriedal s klasika sedenim za stolom, ale tam sa citil komfortnejsie. Mladsi tiez rad sedava este v stolicke, na stolicke nedociahne este uplne, musel by mat pod sebou dva vankuse, aby k tanieru dociahol ako treba. Takze asi univerzalny navod od kedy neexistuje, zavisi ake mae stolicky, ako deti na nich sedia a vedia sa pohodlne najest a ako dobru mas detsku stolicku, ci sa tam dieta vmesti aj vacsie, ci ho udrzi a pod. 😉

erina098
8. mar 2014

@fidka79 mali sme chicco a bola perfektná.mamlá v nej rada sedela.

selema
8. mar 2014

od 22 mesiacov 🙂

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tortelinka
8. mar 2014

od necelých dvoch rokov, máme taký detský podsedák, špeciálne pre deti čo su ešte malé, ale detskú stoličku nechcú 🙂

hostacka
8. mar 2014

Moja mala ma teraz 11mesiacov a uz druhy tyzden sedka na "dospelackej" stolicke - vyskusala som to po tom, ako mi zacala odmietat sediet v detskej jedalenskej a funguje to🙂

cerez
8. mar 2014

Môj od dvoch rokov sedí tiež na klasickej. Ak máme na obed len hlavné jedlo, tak sedí čisto na stoličke. Ale ak je aj polievočka + výška hlbokého taniera, tak mu dám ešte pod zadok taký nízky podsedák bez nožičiek. Nemám špeciálny, čisto taký ikeácky, ktorý sa používa kdekoľvek pri umývaní.

dejka77
8. mar 2014

Dcera asi od 2 rokov. Ale kedze poriadne nedociahne na stol, resp. je to pre nu este vysoko tak som jej kupila take sedatko na stolicku. Da sa v tom dieta aj priputat. To iste planujem kupit aj pre syna, ale zatial este sedi v detskej stolicke lebo by mi vsetko zo stola postahoval 🙂.

saurian
8. mar 2014

ahoj my mame tiez tak vyvysenu stolicku z ikei, a je to super. je to pre dieta primeranejsia vyska, lepsie sa dietatu je a aj kresli a pod.