Ahojte, chystáme sa cez víkend na hory a minuly tyzdne sa nás maly začal stávať na nôžky, krasne stoji aj pól minuty a už si vie bez pomocí sadnut. Je veľmi obratný a napadlo mi že by sme si zobrali sánky, myslite že existuju nejaké take sánky pre takychto špuntikkv?
Klasické drevene sánky s opierkou.
nám dedko paradne namontoval karičkovu časť z kočíka na sanky pomocou gurtní. Prosto kočík na sánkach :D
@igabi no je to blbost koli tom, že dieťatko je ja tom tenkom plaste a od spodu sa može rýchlo prechladiť. Ja mam už väčšie deti ale kupili sme pikolino s fusakom opierkou a tiez sa tam da dietatko priputat ako v kociku. Tahat a tlacit. Sú kovove a slúžia celej rodine pre malé deti....na ďalšiu zimu sa nám vrátia kedže budeme mať tretie dieťatko.
@igabi nemaš začo... Moje deti tieto boby dostali od starkej pred rokom na vianoce okrem toho že vydržali 3 dni na snehu ..(.assi su plasty slabe lebo sa skoro polámali.....)Syn sa nam v noci počural ...tak sme na ďalší vikend naplnili vrece senom ako v detstve my ;) a bol v pohode...naše sanky totiž boli u sestry. Jasne že keby ideme niekde na dovolenku nielen na zahradu tak neideme s vrecom... ;)
@igabi sanky s operadlom určite