Ahojte mamicky viete mi prosim poradit sampon a mydielko ktory je setrny k ockam detatka? Lebo nasa malinka tak plakala ked sa jej dostalo mysielko do oci a mala som prirodne mydlo cize bojim sa pouzivat samponik ale uz je na case nejaky kupit a neviem ktory je naj viete mi prosim poradit?
Dakujem velmi pekne Lucia 🙂
Sampon Mixa taky zlty a mydlo babylove z DM pre babetka...
@23javane äääääh? Preco si myslis, ze pre 6 mesacne dieta je nacase kupit uz sampon? No kupit ho mozes, ale ak nemas prilis vlasate dieta, ktore sa velmi poti, tka ho mozes este na minimalne pol roka odlozit do skrinky.
Netreba mu nic, akurat tak cistu vodu. AK nema nejaky kozny problem, samozrejme. Ale to sa uz potom riesi u lekara.
Ale tak, aby sme ostali pri otazke.
zacat po prvych narodeninach staci bohate.
Zacinala som so seba med baby a himalaya herbals baby
http://www.himalayadirect.com/products/baby-sha...
bioderma na telo aj vlasky.
za mňa Hipp s pumpičkou - je to šampón a zároveň i gél na umývanie tela (hypoalergénny, bez parabénov, bez obsahu mydla, neštípe v očiach). Môj syn má rok, ale začali sme to používať asi od 7 mesiacov. Dovtedy iba čistá voda. On má ale husté vlásky.
@yanni : äääääh? Preco si myslis, ze pre 6 mesacne dieta je nacase kupit uz sampon? No kupit ho mozes, ale ak nemas prilis vlasate dieta, ktore sa velmi poti, tka ho mozes este na minimalne pol roka odlozit do skrinky.
Netreba mu nic, akurat tak cistu vodu. AK nema nejaky kozny problem, samozrejme. Ale to sa uz potom riesi u lekara.
presne tak! 🙂
@23javane pouzivam klorane gel na telo a vlasy, je velmi jemny, dcerka ho mala uz aj na tvari v ococh a nestazovala sa.
@nuska ja som s nim tiež veľmi spokojná
no ja nezabudnem ako mi v porodnici ukazovali ako kupat babatko (moje prve tak som prd vedela). Celeho mi ho namydlila aj vlasy jak keby cely den na stavbe robil a bol spinavy. ja davam malemu do vanicky trosku mydla Hipp ale len kvoli tomu aby tam mal penu :D strasne sa mu to paci
moja má 9 mesiacov a umývam ju len vodou.. neviem, kedy zavediem šampon🙂
Klorane bol pre nas najlepsi a aj mlieko telove 🙂
Syn ma 18 mesiacov a sampon nepouziva, davam trocha kokosoveho oleja do vanicky. 2-3 krat som pouzila specialny sampon na mliecnu chrastu od biodermy ked bol mensi. Ked bude treba, mam neparfemovanu biodermu vhodnu aj pre babatka
my pouzivame sprchac od narodenia...ci spotene vlasky ogrckany krk okakana ritka....este som nepocula o tom ze by voda viazala na seba necistoty(tie co nieje vidno volnym okom ).........
My sme pouzivali mydielko bupi, pouzivame dodnes a johnsons baby sampon, ten nestipe v ockach.
@bodkolienka81 mliecna chrasta su tie zle "lupiny" prilepene nahlavicke?
@marion09 ano
weleda sampon na telo a vlasky,prirodne z DMky
@bodkolienka81 pomohlo to ci si davala?ak ano napis mi prosim presny nazov a cenu
Take male babo potrebuje mydlo akurat na ritku