Šampón pre 6 mesačné bábo

23javane
2. nov 2017

Ahojte mamicky viete mi prosim poradit sampon a mydielko ktory je setrny k ockam detatka? Lebo nasa malinka tak plakala ked sa jej dostalo mysielko do oci a mala som prirodne mydlo cize bojim sa pouzivat samponik ale uz je na case nejaky kupit a neviem ktory je naj viete mi prosim poradit?

Dakujem velmi pekne Lucia 🙂

pribinak
2. nov 2017

Take male babo potrebuje mydlo akurat na ritku

pribinak
2. nov 2017

@23javane dobre je mydlo sebamed

23javane
autor
2. nov 2017

@pribinak a od kedy sa pouziva samponik? 🙂

tatiana1980
2. nov 2017

Sampon Mixa taky zlty a mydlo babylove z DM pre babetka...

nuska
2. nov 2017

Super je táto kozmetika. Aloe prirodzene hydratuje. Nie je parfemovaný, je bez parabénov, sulfánov a minerálnych solí. Obsahuje bio výťažky z nechtíka a krén na zapareniny má aj zinok a panthenol. Ten je fakt super, všetci si ho chvália. Ak by ste chceli viac info píšte.

pribinak
2. nov 2017

@23javane šamponik som zacala požívať az okolo roka, zo uz mal fakt vlasky a ked papal mal špinavé ruky a chytal sa za hlavicku ci sa mu soptili vlasy pod čiapkou

tinkaw
2. nov 2017

Detská čiapočka na kúpanie, skús pozrieť na nete 🙂

yanni
2. nov 2017

@23javane äääääh? Preco si myslis, ze pre 6 mesacne dieta je nacase kupit uz sampon? No kupit ho mozes, ale ak nemas prilis vlasate dieta, ktore sa velmi poti, tka ho mozes este na minimalne pol roka odlozit do skrinky.
Netreba mu nic, akurat tak cistu vodu. AK nema nejaky kozny problem, samozrejme. Ale to sa uz potom riesi u lekara.

yanni
2. nov 2017

Ale tak, aby sme ostali pri otazke.
zacat po prvych narodeninach staci bohate.

Zacinala som so seba med baby a himalaya herbals baby
http://www.himalayadirect.com/products/baby-sha...

lilu7
2. nov 2017

bioderma na telo aj vlasky.

inge34
2. nov 2017

Tiez odporucam kozmetiku ako @nuska mydielko je aj na telo aj vlasky (a ten krem na zadocek pouzivame aj v zime na tvar, neobsahuje tolko vody). Vyrobky vydrzia velmi dlho, staci ozaj davkovat len nepatrne mnozstva a je ozaj kvalitna.

luna116
3. nov 2017

za mňa Hipp s pumpičkou - je to šampón a zároveň i gél na umývanie tela (hypoalergénny, bez parabénov, bez obsahu mydla, neštípe v očiach). Môj syn má rok, ale začali sme to používať asi od 7 mesiacov. Dovtedy iba čistá voda. On má ale husté vlásky.

katmi
3. nov 2017

@pribinak také malé bábo nemá čo mydlo používať vôbec..keď sme už pritom.. ale.. každá nech si urobí ako jej dieťa vyžaduje..

katmi
3. nov 2017

@yanni : äääääh? Preco si myslis, ze pre 6 mesacne dieta je nacase kupit uz sampon? No kupit ho mozes, ale ak nemas prilis vlasate dieta, ktore sa velmi poti, tka ho mozes este na minimalne pol roka odlozit do skrinky.
Netreba mu nic, akurat tak cistu vodu. AK nema nejaky kozny problem, samozrejme. Ale to sa uz potom riesi u lekara.

presne tak! 🙂

slniecko35
3. nov 2017

@23javane pouzivam klorane gel na telo a vlasy, je velmi jemny, dcerka ho mala uz aj na tvari v ococh a nestazovala sa.

nikolahrozna
3. nov 2017

@nuska ja som s nim tiež veľmi spokojná

esprit88
3. nov 2017

no ja nezabudnem ako mi v porodnici ukazovali ako kupat babatko (moje prve tak som prd vedela). Celeho mi ho namydlila aj vlasy jak keby cely den na stavbe robil a bol spinavy. ja davam malemu do vanicky trosku mydla Hipp ale len kvoli tomu aby tam mal penu :D strasne sa mu to paci

maaaaaaaria7
3. nov 2017

moja má 9 mesiacov a umývam ju len vodou.. neviem, kedy zavediem šampon🙂

simca06022011
3. nov 2017

Klorane bol pre nas najlepsi a aj mlieko telove 🙂

bibenka1991
3. nov 2017

My pouzivame Biodermu a sme spokojny. Nestipe ocka a umyvame nou aj vlasky

bodkolienka81
3. nov 2017

Syn ma 18 mesiacov a sampon nepouziva, davam trocha kokosoveho oleja do vanicky. 2-3 krat som pouzila specialny sampon na mliecnu chrastu od biodermy ked bol mensi. Ked bude treba, mam neparfemovanu biodermu vhodnu aj pre babatka

pribinak
3. nov 2017

@katmi sebamed vlastne nie je mydlo, to je syndet a niecim mu ritku umyt musi

lavieenrose
3. nov 2017

my pouzivame sprchac od narodenia...ci spotene vlasky ogrckany krk okakana ritka....este som nepocula o tom ze by voda viazala na seba necistoty(tie co nieje vidno volnym okom ).........

agy111111
3. nov 2017

My sme pouzivali mydielko bupi, pouzivame dodnes a johnsons baby sampon, ten nestipe v ockach.

marion09
3. nov 2017

@nuska kde to kupim?

marion09
3. nov 2017

@bodkolienka81 mliecna chrasta su tie zle "lupiny" prilepene nahlavicke?

bodkolienka81
3. nov 2017
danielitta6
3. nov 2017

weleda sampon na telo a vlasky,prirodne z DMky

marion09
3. nov 2017

@bodkolienka81 pomohlo to ci si davala?ak ano napis mi prosim presny nazov a cenu

nuska
3. nov 2017

@marion09 pisem