Šampón na vlasy pre 2 mesačné bábo

1simuska01
12. dec 2019

Zdravím,narodilo sa mi dievčatko so strašne veľa vlaskami na hlavičke,a keďže bude mať dva mesiace a väčšinou ležka ich má vzadu poníkoch suchšie a navrchu akokeby mastné aj keď ju kupem každý deň hneď ráno ich má ako keby navrchu mastné. Odporúčate mi pri takom malom bábätku používať už šampón? A ak áno,aký? Ďakujem..

pribinak
12. dec 2019

V takomto veku fakt netreba, staci čistá voda.

patka06
12. dec 2019

nepoužívala by som šampón, len čistú vodu a občas detské mydlo

kristina2412
12. dec 2019

Weleda nechtikovy detský šampón je dobrý.

majusska202
12. dec 2019

@1simuska01 tiež patríme k vlasacom ma 9 mesiacov a stále nepoužívam žiadne šampón tiež sme mali obdobie že to mála mastné. Ale prešlo to asi v 3 mesiacoch keď je narástli tak ze som to musela riešiť copikom ale ostrihať. Zatiaľ sme nestíhali

zuzipolo
12. dec 2019

@1simuska01 ahoj,mne sa narodila tiež dcéra,neskutočne veľa vlasov a pomerne dlhých a k tomu ešte aj mliečna chrasta.do asi 3 mesiacov som ju umývala iba v čistej vode,potom aj na vlásky občas detské mydlo a asi od pol roka HiPP jemný šampón,keďže vlasy nevypadali a začínali sa ťažšie česať a motať 🙂

nickpick
12. dec 2019

@1simuska01 ja pouzivam Bioderma ABC Derm Moussant - je to gel aj na telicko a aj na vlasky, neobsahuje mydlo a nevysusuje, kupis v lekarni ale da sa objednat napr. z feedo.sk

lula313
12. dec 2019

Dcéra sa narodila vlasatá. Začali sme pouzivat hipp sampon, ktorý používali aj v porodnici. Inu kozmetiku, ani krémy doteraz nepouzivame a to má 19 mesiacov

kika831
12. dec 2019

@1simuska01 ja by som sampon este nepouzivala. Ak naozaj nutne treba tak z mojej skusenosti Hipp, Bioderma. Ale to naozaj len kvapku.

win_gi
12. dec 2019

Žihlavový šampón BIO je tiež OK🙂

dextella14
13. dec 2019

Ak kupete a pouzivate na umyvanie napr Biodermu kids sprch gelik alebo Syndet la roche posay mozte to pouzit aj na vlasky

Dr derm

ninah1486
20. feb 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

odporucam sampon happy z bella4you

beahavala
23. feb 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

@ninah1486 ten je skvely