Zdravím,narodilo sa mi dievčatko so strašne veľa vlaskami na hlavičke,a keďže bude mať dva mesiace a väčšinou ležka ich má vzadu poníkoch suchšie a navrchu akokeby mastné aj keď ju kupem každý deň hneď ráno ich má ako keby navrchu mastné. Odporúčate mi pri takom malom bábätku používať už šampón? A ak áno,aký? Ďakujem..
nepoužívala by som šampón, len čistú vodu a občas detské mydlo
Weleda nechtikovy detský šampón je dobrý.
Ja pouzivam tento
http://www.weleda.sk/starostlivost-o-dieta/157-...
@1simuska01 tiež patríme k vlasacom ma 9 mesiacov a stále nepoužívam žiadne šampón tiež sme mali obdobie že to mála mastné. Ale prešlo to asi v 3 mesiacoch keď je narástli tak ze som to musela riešiť copikom ale ostrihať. Zatiaľ sme nestíhali
@1simuska01 ahoj,mne sa narodila tiež dcéra,neskutočne veľa vlasov a pomerne dlhých a k tomu ešte aj mliečna chrasta.do asi 3 mesiacov som ju umývala iba v čistej vode,potom aj na vlásky občas detské mydlo a asi od pol roka HiPP jemný šampón,keďže vlasy nevypadali a začínali sa ťažšie česať a motať 🙂
@1simuska01 ja pouzivam Bioderma ABC Derm Moussant - je to gel aj na telicko a aj na vlasky, neobsahuje mydlo a nevysusuje, kupis v lekarni ale da sa objednat napr. z feedo.sk
Dcéra sa narodila vlasatá. Začali sme pouzivat hipp sampon, ktorý používali aj v porodnici. Inu kozmetiku, ani krémy doteraz nepouzivame a to má 19 mesiacov
@1simuska01 ja by som sampon este nepouzivala. Ak naozaj nutne treba tak z mojej skusenosti Hipp, Bioderma. Ale to naozaj len kvapku.
Žihlavový šampón BIO je tiež OK🙂
Ak kupete a pouzivate na umyvanie napr Biodermu kids sprch gelik alebo Syndet la roche posay mozte to pouzit aj na vlasky
Dr derm
odporucam sampon happy z bella4you
@ninah1486 ten je skvely
V takomto veku fakt netreba, staci čistá voda.