S akou detskou kozmetikou ste spokojné u atopikov?

lenkaadanc
29. mar 2022

Dobry vecer. S akou detskou kozmetikou ste spokojne u atopikov. Je ich tolko, že si neviem vybrat. Skor uprednostnujem na prirodnej baze 🙂 Dakujem

lenuska9999
29. mar 2022

@lenkaadanc nám robí kamarátka mydla z kozieho mlieka. To kozie mlieko je vyborne na rôzne kozne ochorenia. Inak do kúpeľa pridávame Oilatum alebo Linolu.

macica1706
29. mar 2022

Bioderma🔝

petamich
29. mar 2022

LaRoche pre atopikov a na akutne stavy Skin cap

euka210
29. mar 2022

@lenkaadanc eucerin, bioderma

lucka114
29. mar 2022

@lenkaadanc Bioderma a Eucerin a nejaký namiesany smradľavý krém od kožnej, na zapálené miesta

joesvk
29. mar 2022

Na kúpanie ovsené kúpele a na zapálené miesta nám nič nepomáhalo len pár dní dať Holtov krém.

siska910
30. mar 2022

@lenkaadanc nám takisto pomaha ovseny kúpeľ, treba ho robiť aspoň pár týždňov a uvidíte zlepsenie, aspoň u nás a na suche ekzematicke miesta používame Alergika krém z lekárne (je na prirodnej báze bez vône), je drahsi, ale stojí za vyskusanie, nám jediny pomohol 🙏

joesvk
30. mar 2022

A ešte ma napadlo poznamenať, že netreba veľmi veľa rôznych krémov skúšať. Pokožka potom už začne zle reagovať aj na veci, ktoré jej predtým nerobili problémy. Ja som raz už príliš veľa prekombinovala krémy a potom mala moja dcérka až narušenú kožu na lícach. A potom pomohla až ATB mastička od kožnej lekárky.

lenkaadanc
autor
30. mar 2022

Ďakujem za vaše skúsenosti a rady 🙂