Dobry vecer. S akou detskou kozmetikou ste spokojne u atopikov. Je ich tolko, že si neviem vybrat. Skor uprednostnujem na prirodnej baze 🙂 Dakujem
Bioderma🔝
LaRoche pre atopikov a na akutne stavy Skin cap
@lenkaadanc eucerin, bioderma
@lenkaadanc Bioderma a Eucerin a nejaký namiesany smradľavý krém od kožnej, na zapálené miesta
Na kúpanie ovsené kúpele a na zapálené miesta nám nič nepomáhalo len pár dní dať Holtov krém.
@lenkaadanc nám takisto pomaha ovseny kúpeľ, treba ho robiť aspoň pár týždňov a uvidíte zlepsenie, aspoň u nás a na suche ekzematicke miesta používame Alergika krém z lekárne (je na prirodnej báze bez vône), je drahsi, ale stojí za vyskusanie, nám jediny pomohol 🙏
A ešte ma napadlo poznamenať, že netreba veľmi veľa rôznych krémov skúšať. Pokožka potom už začne zle reagovať aj na veci, ktoré jej predtým nerobili problémy. Ja som raz už príliš veľa prekombinovala krémy a potom mala moja dcérka až narušenú kožu na lícach. A potom pomohla až ATB mastička od kožnej lekárky.
Ďakujem za vaše skúsenosti a rady 🙂
@lenkaadanc nám robí kamarátka mydla z kozieho mlieka. To kozie mlieko je vyborne na rôzne kozne ochorenia. Inak do kúpeľa pridávame Oilatum alebo Linolu.