Ahojte baby,idem si k vám po radu,idem s malým synčekom(8 mesiacov) ku kamarátke na 5 dní, prídu pre mňa a potom aj nazad ale chcem sa spýtať čo všetko zbaliť malému,lebo mamina povedala že beriem zbytočne veľa oblečenie ale u nás je teplo a pri Žiline že je chladno....zo všetkého som brala 4-6 kusov body s krátkym a dlhým,mikiny,kraťase aj teplačky a chcem sa spýtať či som zbalila dobre alebo mám niečo odobrať....beriem mu aj čajík a veci na jedenie a tak,len nechcem mať veľa tašiek tak som sa snažila zbaliť nás do jedného väčšieho kufra,ja som v pohode zbalena všetko doklady a veci ktoré budem potrebovať hneď po príchode alebo po ceste....prosím poraďte
Radšej vezmi pár vecí navyše ako by ti malo niečo chýbať. Dieťatko sa môže zababrať, pogrckať... človek nikdy nevie. A ak mama nemá sušičku, sušenie môže trvať dlhšie.
@romcix213 som zo ZA. niežeby tu bola kosa, ale keď preperieš, bude dlhšie schnúť, pretože je stále vlhko, stále prší a je zamračené. Sľubujú nám však krajšie počasie ďalšie dni, tak sa neviem dočkať 🙂 Takže radšej by som vzala viac náhradného ako prepierať a potom by nemuselo doschnúť 🙂Veď nepoužiješ na návšteve, použiješ doma 🙂
@panelacikova pravda,moc Ďakujem
@alienkami mama nemá sušičku ale kamarátka by mala mať tak sa skúsim spýtať
@gubiko ja som nechcela brať veľa vecí kvôli tomu že beriem aj kočík keďže oni majú už väčšie deti a karičku ani nič také už nemajú a auto tiež nemajú bohvieako veľké ale snažila som sa skoro všetko vrátane svojich vecí a kozmetiky a malého oblečenia, vecí na kúpanie a kozmetiky dať do jedného, zvýšila mi len Marína, čajík a výživy takže to dám do malej tašky a pri sebe ku kabelke keďže tú si tiež neberiem nejakú extra veľku.... každopádne moc Ďakujem pomohli ste aspoň mám dušu na mieste 💙
@romcix213 ja len k tým veciam. ja by som vzala z každého druhu max. 3-4 kusy, ostatné vieš aj preprať. tých krátkych vecí by som brala asi menej, podľa počasia to nevyzerá, že by sa malo nejako rozhorúčiť. ale však vieš, pri akom počasí, čo obliekaš. tak podľa toho by som sa zbalila aj, podľa počasia na tie dni. alebo zober aj zbytočne veľa vecí, ak ti to pomôže sa cítiť lepšie. lebo do veľkého kufru zase tri bodynka navyše tiež nejako nezavážia.