Ahojte maminky mam otázočku moj malý 14mesacny ma ryšavé vlásky aj keď nikto z našej rodiny ani muzovej nemá, a to ani my dvaja... Myslíte že sa mu ešte zmenia?mate niekto podobnú skúsenosť?
Ma ich rovnaké od narodenia teraz ma rok a stále ma jemne vlásky ma ich krásne taka zvláštna medena farba no je nám to záhadou že ako je to možné :D
Ahoj my s mužom sme obaja hnedovlasi, a dcéra sa narodila s nezvyčajnou farbou, mnohí ju nazývajú strawberry blond. Tento rok má 12 a táto farba jej ostala.🙂
Moj muz tmavy, ja blond ci spinavy blond a nas syn rysavo-medeny🙂 od narodenia, uz ma 9 rokov a stale rovnako
pokial ta muz neobvinuj ze dieta je ineho neries :p :D kludne si mohla mat predkov rysavych alebo muz nielen tych co teraz poznas .. ja spom bola blondina svetla uplne a teraz som rysava blondina:D zospodu mam rysave tvrdsie vlasy a na vrchu svetle blondave .. stava sa ..
A my obaja tmavi s hnedymi ocami mame dceru blond s modrymi ocami 😉
@renab wau 🙂)
Ale mam , "stastie,", ked si odmyslim tu farbu oci a vlasov, tak je to cela svagrina 😉
Autorka: syn mal presne taku farbu vkasov, ako pise catalin. Teraz bude mat 6 rokov a ma svetlohnede vlasy. Ja a chlap mame tmavohnede.
Moja mamina je tmavovláska so snedou pokozkou a hnedými očami tatino ma jemne svetle vlasy a modré oči ja som od mala ryšavá s bledou pokožkou a milionmi pieh na tele a zelenými očami a moje dve deti sú obidve blondiny s tmavým obočím co sa všetci čudujú takže príroda a genetika je občas zaujímavá na mne sa dlho smiali ze som od susedov alebo od poštara. V lete mi vlasy boednu v zime ich mam tmavšie ryšavé
Môj muž je hnedovlasy,ja som špinavý blond a syn sa narodil s ryšavými vlasmi 😁 Neviem presne kedy,ale vlasy sa mu zmenili na pekný blond a má ich doteraz (12 rokov),ale nikdy nezabudnem na výraz a komentovanie svokry, že prečo je ryšavý, veď nikto z nás,ani z ich strany nie je ryšavý...Aj ja som sa nad tým zamýšľala a potom ma napadlo, že veď bratovi zarastá brada do rysava,no čistý konec... 🤪
Tá genetika je neskutočná 🙂 my v rodine máme tiež rysavcov ale vždy s preskocenim jednej generácie. Prababicka bola ryšavá so zelenými očami ( z fotiek to nieje teda jasné, len z jedného listu od pradeda) ,jej deti nič, môj otec ( jej vnuk) ryšavý, pehavý, zelené oči, moja generácia nič ( pravnuci) a vnucka otcoveho brata (prapravnucka) ryšavá, pehava, zelené oči ( celá Anna zo Zeleného domu) a tak isto, s preskocenim jednej generácie sa v rodine vyskytujú dvojičky.
posledná dcéra mala vlásky ryšavé asi do 1.5 roka... potom jej zbledli a teraz je blondínka... mm to bral s humorom že kde som bola s ryšavým chlapom...
Poznam z dediny dievca, ktoru som na fotke zo skolky nespoznala...rysava...uz ma asi 15r a krasavica modelka z nej hnedovlaska.
@luciador áno veď to aj u nás sa toto deje každý koho stretnem sa smejú že je poštárov občas mi to už ide na nervy aj... Ale mne sa ta farba veľmi páči je taka nevydana uvidíme ci mu to aj ostane :D
Kamaratku mam blondinu, jej manzel tmavovlasy, obe dcery maju krasne rysave vlasy
@jarmillka to je nádherné dievčatko podľa mňa taketi detičky sú výnimočne a štve ma ze okolie to berie ako niečo hrozné alebo tak🙄 naozaj krásne ešte aj modré očka
Autotka: zmenili sa mu postupne tak do toho 5. roku
Genetika je nevyspitatelna... Hlavne farba vlasov. Moja teta je tmavovláska, ujo tiež a syn blondak. Tie blbé reči okolia, že ani nie je ich, to bol des. Niektorí ľudia nemajú kúsok empatie a navyše tomu prd rozumejú. Chudáčik malý, stále si sledoval vlasky a ukazoval, že ich má už tmavšie. Nakoniec mu v puberte stmavli.
Ja mám špinavý blond muž keď bol malý mal tiež blond a dcérka je ryšavka od mala. Keď som si ju v pôrodnici obzerala, neverila som a tešila som sa u nás nie je nikto rysavy. Starká vravela, že jej sesternica bola ryšavka. Tak zrejme som nositeľom rysavych vlasov. Genetika je neskutočná
@deti95060810 ja to poznám ináč, je to neslušné ale keď som sa o tom ešte bavila s bývalým sme sa strašne smiali
Môj otec aj mama tmavovlasý, najprv som bola plesata, potom hrdzavá, nikto v rodine hrdzavý, v roku mi vlasy stmavli. Mám tmavo hnedé, takže áno aj jemu môžu stmavnut.