Rozkúsané cumlíky

klaudia_kaja
1. máj 2019

Ahojte. Mám otázku, hlavne pre tie maminky, ktorým detičky, rozkúsali dudle.. ako ste to ďalej riešili?
Odpovede typu načo dudlík a podobne si nechajte pre seba, 100 ľudí 100 chutí... Som vďačná za normálne odpovede. 😊😉

sapetka
1. máj 2019

@klaudia_kaja kupili nove😊

renatka100
1. máj 2019

@klaudia_kaja aku mas znacku? My mame avent a aj ked uz ma zuby sa neda rozkusat - silikonovy. Dokonca ho kusala aj 8 rocna dcera a nejde ho rozkusnut.

via88
1. máj 2019

@renatka100 ale idu rozkusat 😁

Nas uz nedudle, sice, ale pije z flase s stale rozkuse cumel na flasi. Kazdy tyzfen kupujem dvojbalenie novych v drogerii. No co ine robit. Poharik ma ale on rad lezat a popijkat a pokuskat

klaudia_kaja
autor
1. máj 2019

@renatka100 práveže Avent sme mali, a tie išli ako prvé 🙂 aký druh máte ? Ďakujem

sapetka
1. máj 2019

@klaudia_kaja my mame nuk, tiez sa rozkusu ale nie po tyzdni skor po par mesiacoch vidim ze uz zaciny byt naruseny ten dudel😊uz som aj chcela ze nekupim nech si odvykne ale este nie je ten cas spravny este ho potrebuje

lubik87
1. máj 2019

@klaudia_kaja môj rozhryzol.asi 20 cumlov za.mesiac povedala som že stačilo nechala som mu len ten kúsok čo ostal po odhryznuti a povedala že už nemali v obchode ..dva dni ho nosil v puse potom zahodil odvtedy nemal...čakám kedy dcérka začne robiť rovnako lebo tá keby mohla si aj 4 strčí do úst naraz :D a to len teraz začalo posledný mesiac ..PS: syn nosil 5 cumlov dva vrecká dva v rukách jeden v puse čiže cumlikovy bol dosť 🙂

moninah
1. máj 2019

@klaudia_kaja ked nas rozhryzol cumel, dala som ho do krabicky s vreckovkou (akoze do postielky) a zalepili sme ho leukoplastom, ze sa lieci. Maly ho chodil ofukovat a kontrolovat a aj my sme museli ofukovat a spievat zranenemu cumliku. Po par dnoch na cumel zabudol a bol klud.

michal1840
1. máj 2019

Ahojte. Môjho malého som oducila od cumlika, vdaka rozhryzeniu mal 2 roky. Cca 2krat som dala novy, ale to iba preto, ze intenzivnejsie hryzol večer a v noci. Bala som sa, aby sa nezadusil ak by niečo odhryzol. Posledný rozhryzol cez den. Priniesol mi ukázať, co sa stalo. Vravím mu, co teraz? 😀😀On kuka dáva do úst, skúša........, potom zakazdym ccs 2dni ešte, jed pytal cumel, ponukla som mu ten rozhryzeny. A sam ho zahadzovsl, ze bee😀😀😀A to som si myslela, ze budeme mať cumel večnosť. Moj názor je, ze deti vedia kedy, co ako. Dozrievaju. Osvedčilo sa mi aj pri odplienkovany. Nic nasilu. Každé dieťa je individuálne. Pre nás rodičov jedinečné 😀😀❤️

renatka100
1. máj 2019

@klaudia_kaja no teraz mame tie od 18 mesiacov sensitive

sapetka
1. máj 2019

@lubik87 kolko ma vase dieta?

lubik87
1. máj 2019

@sapetka už je veľký má 6 vtedy niečo medzi 18-24 m 🙂 dcérka má 16 m tá ešte nehryzie 🙂 mne išlo o to že takmer 40€ mesačne vyhodiť a to doslova za cumle.neprichadzalo do úvahy.🙂

klaudia_kaja
autor
1. máj 2019

@renatka100 no tie s e mali aj mi a hneď ich rozkusal on kuše všetko, zúbky má ako ihličky .. hrozné .. cez deň si dudel nepýta len keď ide spinkať no vyskúšame

sapetka
1. máj 2019

@lubik87 no hej jasne chapem moj ma 22m ale estw sa mechce vdzat a este by mi asi nepresli ze cumliky uz nie su.. ale skusim cez leto😀

renatka100
1. máj 2019

@klaudia_kaja tak to je smola, mojho to nenapadne kusat, ma ho v ustach a tesi sa

lubik87
1. máj 2019

@sapetka ešte ma napadlo skús mu dať hrýzť silikónové kefky alebo normálne keď bude sedieť alebo nejaký krúžok s tým môže aj behať ..zasa lepšie cumel.akoby si cmulal prst 🙂 sesterská keď bola malá tak ho mala vyzuzlany celkom aj teraz vidieť iný tvar nechtu na pravom palci aj cit má menší ..🙂

sapetka
1. máj 2019

@lubik87 nie to musi byt direkt cumel a plienocka bavlnene😊nic ine a ked nema dava ukazoval do pusy a hovori dudus tam dudus tam, takze ano aj ja si myslim ze lepsie cumel ako prst cmulat ved este mame cas ho odnaucit dufam😊

lucia147852
1. máj 2019

@renatka100 my len avent a ked sli ocaky rozkusala vsetky do jedneho 😂😂😂 a autorke no nic pockali ame a kupovali nove. Kupovala som potom lacnejsie rovnakeho tvaru po dvoch mesiacoch to preslo. Keby dudel nema utrpelo by moje psychicke zdravie 😂😂😂

lubik87
1. máj 2019

@sapetka určite áno 🙂 haha podarený je :D tak už.len nájsť nejaký lacný zdroj lebo viditeľne prehryzne všetky:D

malinajahoda
1. máj 2019

@klaudia_kaja moja malá má 14 mesiacov a doteraz ešte cumel nerozkúsala. A pritom keď jej idú zúbky, tak ho kúše a poriadne teda. Od narodenia značka Suavinex. Silikónový.

lenzas
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkalb15
Autor odpoveď zmazal
Zobraz