Preco ste sa rozhodli ostať pri jednom dietati ?
Lebo jedno dieta mi zivot naplnilo a nijak neobmedzovalo... a prave vtedy ked som si to zacala uzivat som otehotnela zas..
Kvoli manzelovi.
vek a ťažký pôrod, skoro sme neprežili
Vždy som chcela mať jedno a takisto vek (35) 😊
rovnako ako @lubhomira.. vzdy som vravela 0-max. 1 😁 vek, peniaze, pohodlnost, sama som jedinak.. nikdy ale vobec nikdy mi ani nenapadlo mat viac, nez 1 😁
Ja som vzdy chcela len jedno a este k tomu vo velmi mladom veku, tak aby som v 40tke mala dieta uz dospele a podarilo sa. Odkedy som mama tak sa mi len potvrdilo ze dalsie dieta mat nebudem. Nechcem 2x si prejst tym istym odznova a tesim sa uz opät na taky ten svoj volnejsi alebo skor ovela jednoduchsi zivot 😊. Som jedinacik,mne surodenec ani nechyba
Pohodlie. Mam rada dospelacky zivot adults only. A mam jedno uzasne dieta, ktore dokonale naplnilo moje materinske ambicie.
Nikdy som po druhom netúžila.
My mame dve a už by som teraz nemenila aj keby mám vrátiť čas spat , ale myslela som si že aj prve mi stačí. manžel a rodina ma huckali aj k prvému aj druhému. Na ďalšie ma nik nepresvedčí, jedine že by som sama zmenila rozhodnutie.
No to by mali spraviť všetci
Ja mám tiež len jedno 😊 chceli by sme aj druhé no už sa nedá kvôli zdravotným problémom. Ale pomaly si uvedomujem ze nam úplne stačí jedno ma uz 5 rokov. A ked si pomyslím zase od znova mať bábätko a to všetko od znova zuby, teploty, strach, atď... Ani nechcem uz
zdravotne problemy a vek 😀