Rozdeliť očkovanie v 3. mesiaci?

zana258
23. mar 2020

Zdravím, teraz v stredu ideme malú očkovať. Do oboch nožičiek. Len rozmýšľame či to nerozdelime na dva krát. Ake máte skúsenosti dávali ste hned do oboch alebo ste to mali rozdelené. Ďakujem za každú odpoveď.

beckie
23. mar 2020

@zana258 v prvom rade by som v tomto období, v tejto situácii určite očkovať nedala! A mám 3 deti a všetkým sme dávali naraz a v pohode.

zana258
autor
23. mar 2020

@beckie mali sme ísť 16.3. ale sme volali doktorke keďže je taka situácia že to prekladame... Ale dneska nám ráno volala že máme prísť v stredu že očkovania sú povolené. Tak neviem.... Ďakujem pekne

tslobik
23. mar 2020

@zana258 ja by som určite išla, ak je dieťa zdravé. A radšej naraz.

zana258
autor
23. mar 2020

@tslobik ďakujem pekne

dankabetka
23. mar 2020

My mame ist 2.4 na 3 preockovanie a veru zvazzzujem, ze ho dam, ak budeme fit, lebo sa trosku obavam, ze neskor bude situacia este horsia. Tolko za mna

zana258
autor
23. mar 2020

@dankabetka asi lepšie teraz kým to je ešte take jake je

hastrmistr
23. mar 2020

@zana258 ockovanie je zakazane hlavnou detskou lekarkou na slovensku....vcera som to pozerala...do odvolania
Zavolaj detskej vasej nech sleduje situaciu a ze je to zakazane

zana258
autor
23. mar 2020

@hastrmistr dneska ráno volala že už je to povolené

zana258
autor
23. mar 2020

@hastrmistr ale tiež to je také včera ešte to bolo zakázané a dnes už povolené..

hastrmistr
23. mar 2020

@zana258 urcite zakazane, neviem kde som to pozerala ....skus niekde pozret...ale v tejto situacii by si malu nemala ockovat...povedz doktorke ze ste chory v dome a ockovanie odloz az kym nebude situacia u nas v poriadku....nenechaj sa zmanipulovat je to tvoje dieta

tanyan
23. mar 2020

@zana258 veď nikto nevie kto to vlastne má v tele a kto nie. ja by som neriskovala. mne doktorka tvrdila, že nevadí, keď má dcéra žabu (kvasinkovú infekciu). zaočkovala ju a na druhý deň mala atopický ekzém. síce len ľahšia forma, ale do konca života si budem nadávať, že som verila a nechala si poškodiť dieťa... nerozumiem ako môžu ísť proti zákazu a naháňať si body za očkovanie bez ohľadu na zdravie a budúcnosť dieťaťa.

zana258
autor
23. mar 2020

@hastrmistr ďakujem pekne za radu.. Určite to preložím kym nebude situácia lepšia

zana258
autor
23. mar 2020

@tanyan hlavne ze malička je už v poriadku.... Ďakujem aj vám veľmi pekne

miskahryzka333
23. mar 2020

@zana258 ockavat sa teraz nesmie.Vsetko je to odlozene na neurcito.

zana258
autor
23. mar 2020

@miskahryzka333 dneska ráno mi doktorka volala ze sa môže už očkovať... Ale nebudem dávať malú preložím to určite

miskahryzka333
23. mar 2020

@zana258 no tak uz vies.Ja som to len v radiu pocula par dni dozadu 😉

hastrmistr
23. mar 2020

@miskahryzka333 ja som to videla v telke ako nejaka hlavna dr detska hovorila ze je zakaz ockovat do odvolania...ale doktorom je to jedno

lenkakravcova
23. mar 2020

@tanyan Tvoja Dr to riadne podcenila. Naša pozerala malému do úst, či tam náhodou niečo nemá, merala teplotu, obzerala z každej strany a až tak ockovala keď s a uistila že je úplne zdravy.

dzejsik
23. mar 2020

@zana258 maly bol ockovany naraz do oboch, zvladal v pohode a doktorka zo sestrou boli take zohrane, ze pichli naraz do oboch, tak len jedna bolest

zana258
autor
23. mar 2020

@dzejsik ďakujem pekne. Ale v takej situácii asi očkovanie preložím

tanyan
23. mar 2020

@lenkakravcova a to som ju ešte upozorňovala, že sa mi zdá, že má žabu - ona sa pozrela do úst a tvrdila mi, že to má len "nagrckané" a zaočkovala. ☹
a vôbec jej to nebolo trapné, keď mi potom vypisovala papiere na kožné ako súrny prípad...

matkahelka
23. mar 2020

@zana258 ved je ministerstvom ockovanie zakazane! Aj v spravach to bolo.

patriciaprizel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dzejsik
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marca12
23. mar 2020

@zana258 je zakazane azd do odvolania a zatial neodvolali. To je co za blbost,ze to v piatok vyhlasia a v pondelok by povolili? Urcite je zakazane. Kurnik,co je to za doktorku,ktora nerespektuje zakaz.

janba
23. mar 2020

Všetky očkovania sú zrušené

zana258
autor
23. mar 2020

@marca12 zevraj im prišiel mail ze je očkovanie už dovolené

fiafia
23. mar 2020

@zana258 no ja som citala ,ze ockovania a preventivne prehliadky sa do odvolania rusia a keby aj nie aj tak nedam. Mne mala velmi teplotovala, plakala, nespala. Niektore deticky nevedia o tom a u niektorých sa to skomplikuje urcite by som v tejto chvili nechcela behat po pohptovosti.