Rozbaľovanie darčekov ráno 25. decembra

Včera o 22:47

Malte niekto s deťmi zavedené rozbalovsnie darčekov 25.12?
Premýšľame nad týmto. Zmenšia večer 24. Navrčeriame, pozrieme rozprávku a ráno si nájde darčeky pod stromčekom.

svetlonos
Včera o 22:51

Ano aj my tak, len ich najdu až po raňajkách keďže nás trpaslík vstava uz okolo 4-5 ráno 😁
Toho 24 bez stresu a je to pohodka

michalka4193
Včera o 22:59

Ano my to tak mame lebo po večeri doma chodíme vždy ku našim a potom uz bolo neskoro na tvrdenie sa z darčekov a museli ist spat….tak jezisko cez noc da pod stromcek a od rana maju koopec času a radosti na darceky

any_soj
Včera o 22:59

Mali sme tak a chceli by sme aj naďalej, sedí nám to, po ostatných stránkach vyhovuje (večer sa viac zamerať na pointu Vianoc, na Ježiša, a napríklad obdarovať jeho skrz to, že spolu ako rodina vyberáme, koho v núdzi budeme finančne podporovať ďalší rok...) - ale syn potom od polnoci každú pol hodinu (obrazne) budí všetkých s tým, že či už je ráno a že nech už ideme a tak - a keďže schválne budí aj maličkých, tak je to pre nás neúnosné nateraz. Lebo potom rozbitý celý deň...

basulaak
Včera o 23:09

My sme nad tym uvazovali, lebo nas syn ked dostane tak neskoro novu hracku tak s nou chce ist aj spat co sa jej nechce vzdat a prestat sa s nou hrat lebo je uz vela hodin. Raz mal hysak lebo dostal vlacikovu drahu podvecer a o par hod bolo treba ist na poschodie spat…😅 cize pre tento jediny dovod sme to chvilu zvazovali…ale nakoniec to nehame standardne na 24. vecer. Riskneme to 😃

pralinka25
Včera o 23:32

my to tak mame a mala som to tak aj ked som bola mala. nam to vyhovuje.

reanda
Včera o 23:43

slak by ma trafil, keby musim na vianoce vstavat o siestej rano a ist s detmi rozbalovat darceky (lebo dlhsie spat by urcite nevydrzali) stacilo mi to na mikulasa 😀 .. ked boli mali, vecerali sme, len co sa zotmelo, co bolo uz pred pol piatou, tak mali aj na potesenie sa s darcekmi dost casu, kym isli spat

liv1
Dnes o 00:01

Podla mna to je uuuplne uzasne. My to tak nemame, lebo sme to nezaviedli vcas, ale mne sa to velmi paci. Potom je 24. taky klud a rano ked si rozbalia 25, to prekvapenie a hrat sa mozu cely den. Podla mna to tie dni tak predlzi. Kdezto teraz mi ten vianocny den prejde strasne rychlo.

frflos_nespokojny
Dnes o 00:11

myslim si , ze je to na kazdom ako si urci svoje pravidla a ako je, alebo bol nauceny.
niekomu to nemusi vyhovat, ale inemu sa to velmi paci.
pokial o tom uvazujes, urob to a uvidis aky to bude mat ohlas a budes mozno aj nadsena.

januska12323
Dnes o 06:04

Urobte ako vám vyhovuje. Mne by sa ráno nechcelo vstávať.

autor
Dnes o 06:08

@januska12323 mali dve deti ktorým aj tak nerozkážem aby vstávali po 7 takže vstávať musím tak či onak

andrejka1974
Dnes o 06:10

A však skúsiť dať večeru skôr u nás je okolo štvrtej najneskôr o piatej a potom si dáme darčeky a do siedmej ôsmej mame už pokoj ja varím vždy 23.12. takže mám 24.12. Už pohodu do 25.12 by deti nevydržali

rorino
Dnes o 08:05

Keď bol syn malý,jeden darček si rozbalil pred večerou,jeden pomedzi dva chody a ostatok po večeri,nikdy sme nemali stres a robíme to tak doteraz,naša tradícia.

januska12323
Dnes o 08:07

A kedy máte večeru? Po správnosti by mala byť keď vyjde prvá hviezda, čiže je dosť času sa so všetkým pohrať a ísť spať.

evcagabi
Dnes o 08:08

Ja mam po 30 a veru uz sa neviem dockat, ako si rozbalim darceky 😅 asi by som to do rana nevydrzala 😅😅😅

belllinka
Dnes o 08:09

Urcite by som nechcela, aby ma deti o siestej rano tahali kvoli darcekom z postele alebo rozbalovali bez nas

ladenka4
Dnes o 08:10

@andrejka1974 tiež to máme takto zavedené

surama
Dnes o 08:22

My si dame skor veceru, aby mal maly potom dost casu vyhrat sa s darcekmi 😊 win-win 😃

minesasubu
Dnes o 08:40

Zaleži ako ste to mali doteraz aby dieťa nebolo sklamané že si tam nič nenajde , my ideme dnes k našim na prespanie odtial k svokre takže doma bude mať darčeky aj zajtra poobede , zatial je malý 2,5r ale podľa mňa to je fajn napad ak Vam to vyhovuje

kamila432
Dnes o 10:26

My mame odjakziva darceky 24. rano, tatino pochadza z Kmeťova a tam to tak mali. Pride mi to praktickejsie, v noci praskneme darceky pod stromcek a nemusime vecer spekulovat co s malym, ako mu vysvetlit ze musi ist niekam len s jednym rodicom😃 a taktiez sa stym dieta vyhraje, vecer uz si to moc neuzije a musi ist spat. Ale ako kazdemu vyhovuje. My s tatinom sme zostali jediny, kto z ich rodiny to tak ma.

pralinka25
Dnes o 10:36

inak k tomu ranu. nase decka nas nebudia. oni utekaju k stromceku aj si to poobzeraju aj sa dohaduju co je koho aj rozmyslaju co tam je ale vedia ze sa rozbaluje az po ranajkach

reanda
Dnes o 10:43

@pralinka25 toto by u nas napr. nefungovalo.. moje deti byvali vzdy pred nejakym slavnostnym dnom, ako narodky, vianoce, mikulas a tak, take netesene, az z toho boli v strese a v noci nedokazali ani poriadne spat.. keby este od nich ocakavam, aby cakali s rozbalovanim darcekov, az mne to bude vyhovovat, boli by este viac vynervacene a to by mi nestalo za to.. teraz je to uz ine, ked su velki, uz su pokojnejsi, ale ked boli mali, tak by som im to neurobila

earlgrey
Dnes o 10:51

My už máme darčeky za sebou 😀 rozbalené, dcéra sa hrá...ja mám už navarené a lážo plážo 😃

compra
Dnes o 14:13

My mame darceky 25 rano. Syn ma 24 narodky, tak to mame doobeda oslavu s rodinou a znamymi. Potom uz len pohidu a klud. Vecer si dáme stedru veceru a pozerame rozpravky, syn sa hra s hrackami, co dostal. A rano si najdeme darceky pod stromcekom.

pralinka25
Dnes o 15:15

@reanda jasne ono to zalezi od dietata. akoze ani moje nie su neviem ake trpezlive ale nejako sa uz vycvicili. najstarsi bol v tomto v pohode aj ako malicky. a tak nejak dozrel vzdy aj na tych mladsich potom v tomto. kazdopadne treba ist cestou najmensieho odporu a ta je u kazdeho ina. naco si veci zbytocne komlikovat. treba sa prisposobit aktualnej situacii kto aku ma. len vtedy to bude ok.