Ročný syn sa pri prebaľovaní škriabe

veronicam
23. máj 2023

Ahojte, nemá s tým niekto skúsenosť? Akonáhle dám malému dole plienku, hneď si začne naťahovať vajíčka a pipika. Ale robí to tak agresívne, až z toho sám začne plakať, a vajíčka má celé doškriabané. A kúpanie je u nás hrôza, proste on holý byť nemôže. A pritom nemá nič ani začervenane, ani žiadne zapareniny. Už som z toho zúfalá.

zuzinka888
23. máj 2023

@veronicammilan Lasica raz zartoval- ze keby nemal pipika nemal by sa s cim hrat. - povojnova chudoba- nemal ziadne hracky ked bol dieta. Deti spoznavaju svoje telo. Je to v poho. Ono to v tej plienke " zije" aj ked je to male a este prazdne.🤣🤣

majamat
23. máj 2023

tazko povedat, al fakt je, ze vela ludi ma problem so svrbenim koze, pricom koza nie ej ani cervena,a ni nemaju vysyp. takze stava sa to. je skoda, ze nechce byt holy. mozno sa pod plienkou poti a to ho svrbi. neviem ako ho umyvas pri prebalovani,a le skus len cistu vodu, idealne tecucu ( cize pod sprhou, ci vodovodom. poriadne presusit. natriet niecim osetrujucim a ukludnujucim - napr Bepanthen.

a uvidis, ci to neico pomoze.

taktotedanie
24. máj 2023

No bepanthen mimochodom obsahuje ropu, tymby som rozhodne nepotierala ani sebe nie toboz dieta a jeho intimne partie

andreatytler
24. máj 2023

@veronicam Aj nas syn si pri prebalovani okamzite zacal chytat pipika v tom veku a najhorsie bolo ze som ho ani nestihla utriet ked mal velku a tak to mal na rukach a potom do ust. Nervy som mala hrzne. Pomohlo mu zamestant ruky pri prebalovani. Mala som cely suplik varesiek s ktorymi sa hral len pri prebalovani. Vzdy si nieco vybral a potom sa tym hral kym som utierala. SKus aj pri kupeli zaujat ruky nejakou hrackou.
Da sa kupit aj prebalovacia podlozka, ktoru zapnes okolo pasa dietatu a ma hornu polovicu tela blokovanu ze nedociahne na dolnu poloicu tela ane neskusala som ju.