Ročný syn okusuje drevenú postieľku

julka828
6. aug 2019

Ahojte. Chcem sa opytat rocny syn okusuje postielku a ked sa mu podari odkusit kusocek dreva tak ho pozuje a zje. Snazim sa ho strazit a rychlo to vyberat ale napriklad teraz som videla ze zas zuje sla som mu to vybrat tak to rychlo prehltol. Nemoze sa mu nieco stat ? To take male ulumky stiepky co sa mu podari odhyznut snazime sa nieco tam dat vymysliet zacal s tym vcera...

lindusss2016
6. aug 2019

@julka828 otazka je, co robi v postielke, ked nespi? Preco tam je? Poznam x deti, co ohryzali drevo, nikomu sa nic nestalo

julka828
autor
6. aug 2019

@lindusss2016 napriklad teraz som ho sla davat spat tak som ho polozila do postielky a sla urobit mlieko kym som prisla uz zuval... dalej tam je napriklad ked mi treba na wcko. Ked pride postarka. Kurier prosto ked potrebujem na chvilu od neho ist prec

julka828
autor
6. aug 2019

@lindusss2016 ale myslim ze neriesime dovody preco ho dam do postielky ale ci nevadi ze zjedol drevo

lindusss2016
6. aug 2019

@julka828 no ved k tomu som sa vyjadrila, ze deti jedia (aj ) drevo 😂 treba minimalizovat cas straveny v postielke mimo spanku. Zacal s tym vcera, tak predpokladam, ze ti este nestihla prist postarka aj s kurierom dokopy hned dnes... aj ked ides na wc, tak ho nechaj na zemi, netreba dieta na kazducku sekundu zatvarat, potom sa tam nudia a vymyslaju hluposti

vierka0508
6. aug 2019

@julka828 ja by som sa tym nestresovala...co ten moj uz kadeco s prepacenim pozral 😄 nieco tam vymyslite a bude pokoj

julka828
autor
6. aug 2019

@lindusss2016 😀 no teraz nevymyslam ale dnes tu bol uz aj kurier. Akurat postarka este nie :D jasne on tam cez den nie je len v takych situaciach ze rychlo nieco. No mas pravdu zjavne tam potom chce vymyslat blbosti.

julka828
autor
6. aug 2019

@vierka0508 dobre dakujem 😊

diewcatqoo
6. aug 2019

@julka828 ahoj, my sme ako zaloznu postielku pre syna pouzivali takmer 40 rocnu postielku, v ktorej vyrastol moj muz a jeho sestra, dalej ho ako zaloznu pouzivali vsetky 3 deti manzelovej sestry a teraz nas syn. Postielka bola super, ale z kazdej strany ohryzena a par hryzov spravil aj moj syn. Viem, ze aj ja ako decko som hryzla do postielky. Vsetci sme to prezili 🙂
Robi to takmer kazde dieta. Snaz sa tomu zamedzit a ak vidis, ze ma v ustach nejaky vacsi kus, tak mu ho vyber. Take mikroskopicke stiepky, co pozuje obcas, mu myslim nemozu ublizit.

vierka0508
6. aug 2019

@julka828 tiez som maleho v takychto vynimocnych situaciach davala do ohradky, ale to este nevedel stat..na tu chvilu mu tam nahadz hracky alebo nejake zaujimave predmety ne-hracky, alebo chrumky aby sa mal s cim zabavat a zabudne aj na ohryzanie postielky.

stanulienkat
6. aug 2019

Deti to robia. Existuje taka plastova ochrana na tie horne casti.

danielak84
6. aug 2019

Aj moj to robil,drevenu postielku sme vymenili za cestovnu a bol pokoj.

anna_maria1
6. aug 2019

@julka828 skusa, ako co chuti, to je u deti uplne normalne. Este vela netradicnych veci bude mat v ustach, priprav sa na to.

nikaasimonka
6. aug 2019

@julka828 nam tak okusuje stolik v obyvacke, sedacku v obyvacke, stolicky, váhu, radiator a aj dvere, neviem si pomoct, co mam vyhodit vsetok nabytok? 😅 Dnes tiez nieco zrazu zuvala mlaskala pozeram ze nasla niekde pod stolom kusok lepiacej pasky len tak tak som stihla vybrat, uz to bolo na pol ceste do zaludka 🤣

siska53
6. aug 2019

@julka828 tak deti daju do ust vselico, muz mal sesterku, co zas jedla spaky..
Ked vies, ze ti obhryza postielku a nepomahaju hracky, tak ho nechaj na zemi.. mna nikdy nenapadlo dat dieta do postielky kvoli wc ci kurierovi.. jedine pri druhom som to tak riešila, lebo maly mal.len 2roky a velmi rychlo chodil, tak aby na nu nahodou nespadol kym bola uplne malinka..alebo som ju dala do ohradky, lenze to už vedel otvorit.

V kazdom pripade byt bol zabezpeceny tak, aby so neublížili a ked mala mala rok, tak som ju uz nenechavala v postielke, ale sla vybavit postarku, ci wc, aj som varila a videla na deti, co robia..vesala bielizeň..

janka474
6. aug 2019

@julka828 neboj... Moje obe deti obzuvali postieľku dookola celú, dnes majú 14a 11a nezanechalo to na nich ziadne následky 🤣🤣🤣

julka828
autor
6. aug 2019

@siska53 no ja ho dakam musim na ten cas dat kedze byvam v dome hore a musim ist von cakat pr toho kuriera nemozem ho nechat sameho na zemi a ist prec to iste postarka a take tie pripady povesat saty a tak. Ale dam mu tam bud hracky alebo tv on je tam rad len ho naladlo aj obhryzat no

siska53
6. aug 2019

@julka828 tak ho vezmi so sebou,maj ho trebara v nosici.. a vy obyvate len horne poschodi? Lebo su take zabrany na schody, tam, kde som robila au-pair, to mali a bol pokoj..

julka828
autor
6. aug 2019

@siska53 nemam nosic a keby som aj mala tak ako vybesiem krabicu od kuriera vies ☺ lepsie mi je na tu chvilku ho nechat sa pohrat bezpecne v postielke . Len uz ani tam to nie vezpecne kvoli tomu drevu :D ja len ze ci mu to nemoze nejako uskodit. Dnes poobede uz tam manzel nieco dal tak uz ma asi maly smolu 😂

majusska202
6. aug 2019

@julka828 podľa mňa nie ja mám doma poväčšine len drevené hračky deti malú vždy drevené hryzatka takže to máte podľa mňa to isté a tie som našla vyzutu dieru v hračke

mogaa
6. aug 2019

@julka828 tak to je taký vek že ožužláva všetko....samo o sebe to nebezpečné nie je veď aj papier sa vyrába z dreva, skôr to môže byť nebezpečné ak prehltne väčší kúsok....no treba dávať pozor, aj vonku ti začne jesť kamienky🙂račej by som ho dala na zem ako v postielke, tam začne vymýšlať, naša začala preliezať postielku🙂

janka474
6. aug 2019

@mogaa ja keď som moju preložila z postieľky a zem, tak vyhrabavala zem z kvetináčov v obývačke po koberci a krmila sa.. 🤣🤣

mogaa
6. aug 2019

@janka474 tak lepšia hlina ako drevo🙂

0hena0
6. aug 2019

@vierka0508 mobil 😂