Ahojte. Chcem sa opytat rocny syn okusuje postielku a ked sa mu podari odkusit kusocek dreva tak ho pozuje a zje. Snazim sa ho strazit a rychlo to vyberat ale napriklad teraz som videla ze zas zuje sla som mu to vybrat tak to rychlo prehltol. Nemoze sa mu nieco stat ? To take male ulumky stiepky co sa mu podari odhyznut snazime sa nieco tam dat vymysliet zacal s tym vcera...
@lindusss2016 napriklad teraz som ho sla davat spat tak som ho polozila do postielky a sla urobit mlieko kym som prisla uz zuval... dalej tam je napriklad ked mi treba na wcko. Ked pride postarka. Kurier prosto ked potrebujem na chvilu od neho ist prec
@lindusss2016 ale myslim ze neriesime dovody preco ho dam do postielky ale ci nevadi ze zjedol drevo
@julka828 no ved k tomu som sa vyjadrila, ze deti jedia (aj ) drevo 😂 treba minimalizovat cas straveny v postielke mimo spanku. Zacal s tym vcera, tak predpokladam, ze ti este nestihla prist postarka aj s kurierom dokopy hned dnes... aj ked ides na wc, tak ho nechaj na zemi, netreba dieta na kazducku sekundu zatvarat, potom sa tam nudia a vymyslaju hluposti
@julka828 ja by som sa tym nestresovala...co ten moj uz kadeco s prepacenim pozral 😄 nieco tam vymyslite a bude pokoj
@lindusss2016 😀 no teraz nevymyslam ale dnes tu bol uz aj kurier. Akurat postarka este nie :D jasne on tam cez den nie je len v takych situaciach ze rychlo nieco. No mas pravdu zjavne tam potom chce vymyslat blbosti.
@vierka0508 dobre dakujem 😊
@julka828 ahoj, my sme ako zaloznu postielku pre syna pouzivali takmer 40 rocnu postielku, v ktorej vyrastol moj muz a jeho sestra, dalej ho ako zaloznu pouzivali vsetky 3 deti manzelovej sestry a teraz nas syn. Postielka bola super, ale z kazdej strany ohryzena a par hryzov spravil aj moj syn. Viem, ze aj ja ako decko som hryzla do postielky. Vsetci sme to prezili 🙂
Robi to takmer kazde dieta. Snaz sa tomu zamedzit a ak vidis, ze ma v ustach nejaky vacsi kus, tak mu ho vyber. Take mikroskopicke stiepky, co pozuje obcas, mu myslim nemozu ublizit.
@julka828 tiez som maleho v takychto vynimocnych situaciach davala do ohradky, ale to este nevedel stat..na tu chvilu mu tam nahadz hracky alebo nejake zaujimave predmety ne-hracky, alebo chrumky aby sa mal s cim zabavat a zabudne aj na ohryzanie postielky.
Deti to robia. Existuje taka plastova ochrana na tie horne casti.
Aj moj to robil,drevenu postielku sme vymenili za cestovnu a bol pokoj.
@julka828 skusa, ako co chuti, to je u deti uplne normalne. Este vela netradicnych veci bude mat v ustach, priprav sa na to.
@julka828 nam tak okusuje stolik v obyvacke, sedacku v obyvacke, stolicky, váhu, radiator a aj dvere, neviem si pomoct, co mam vyhodit vsetok nabytok? 😅 Dnes tiez nieco zrazu zuvala mlaskala pozeram ze nasla niekde pod stolom kusok lepiacej pasky len tak tak som stihla vybrat, uz to bolo na pol ceste do zaludka 🤣
@julka828 tak deti daju do ust vselico, muz mal sesterku, co zas jedla spaky..
Ked vies, ze ti obhryza postielku a nepomahaju hracky, tak ho nechaj na zemi.. mna nikdy nenapadlo dat dieta do postielky kvoli wc ci kurierovi.. jedine pri druhom som to tak riešila, lebo maly mal.len 2roky a velmi rychlo chodil, tak aby na nu nahodou nespadol kym bola uplne malinka..alebo som ju dala do ohradky, lenze to už vedel otvorit.
V kazdom pripade byt bol zabezpeceny tak, aby so neublížili a ked mala mala rok, tak som ju uz nenechavala v postielke, ale sla vybavit postarku, ci wc, aj som varila a videla na deti, co robia..vesala bielizeň..
@siska53 no ja ho dakam musim na ten cas dat kedze byvam v dome hore a musim ist von cakat pr toho kuriera nemozem ho nechat sameho na zemi a ist prec to iste postarka a take tie pripady povesat saty a tak. Ale dam mu tam bud hracky alebo tv on je tam rad len ho naladlo aj obhryzat no
@siska53 nemam nosic a keby som aj mala tak ako vybesiem krabicu od kuriera vies ☺ lepsie mi je na tu chvilku ho nechat sa pohrat bezpecne v postielke . Len uz ani tam to nie vezpecne kvoli tomu drevu :D ja len ze ci mu to nemoze nejako uskodit. Dnes poobede uz tam manzel nieco dal tak uz ma asi maly smolu 😂
@julka828 podľa mňa nie ja mám doma poväčšine len drevené hračky deti malú vždy drevené hryzatka takže to máte podľa mňa to isté a tie som našla vyzutu dieru v hračke
@julka828 tak to je taký vek že ožužláva všetko....samo o sebe to nebezpečné nie je veď aj papier sa vyrába z dreva, skôr to môže byť nebezpečné ak prehltne väčší kúsok....no treba dávať pozor, aj vonku ti začne jesť kamienky🙂račej by som ho dala na zem ako v postielke, tam začne vymýšlať, naša začala preliezať postielku🙂
@vierka0508 mobil 😂
@julka828 otazka je, co robi v postielke, ked nespi? Preco tam je? Poznam x deti, co ohryzali drevo, nikomu sa nic nestalo