Ahojte , potrebovala by som radu. Mam ročnu dcerku , ktorá od narodenia je hrozný spáč vzdy spinkála len na prsniku. Posledny mesiac-dva je to ,ale hrozaa nieekedy sa budí kazdu hodinu s placom niekedy kazdych 10minut niekedy tak 3 x za noc no proste strasne ale zobudi sa s revom ani prsnik nepomoze len nosenie na rukach.. cez den nevyzera ze ju nieco boli , zuby jej momentalne nejdu. Keby to drva tYzden dva ale ono to uz trva naozaj dlhoo. Teplo jej byt podla mna nemoze mame tu akurat spinka len v pyzamku nedavam jej ani perinu , deku nicc. Papkač velky nie je ziadne kase mi nepapá len ovocie polievky aj to malinkoo … ja uz som zufala :(
@diamond007 anoo ale až teraz asi tak 2 tyzdne chodi sama
@danka_444 my máme to isté, 15 mesačný asi 20krat za noc hore. Hučí ako by sme ho z kože trhali, nemyslim že ho niečo bolí, hladný nie je, plienka suchá a len sa jeduje. Straší mával nočny des ale toto je niečo iné. Pestujeme ho, ukludnujeme ale nič nezaberá, niekedy plače 5min, niekedy aj vyše hodiny. Ja len dúfam, že to rýchlo prejde.
@danka_444 môže spracovávať podnety, detičky sa vyvíjaju, zväčša do toho 1-1.5roka môžu byť náročnejšie. Skôr by som to rpipisovala dozrievaniu mozgu a niečomu neovplyvnitelnemu. Držím palce aby to čoskoro preslo
Moj syn byval takto hore, aj 10x. Boli to napokon zuby..ale mozno sa pottebuje upokojit a zaspat.ma cumlik?
@danka_444 Jediná vec, čo zabrala nám, je prečkať zlé obdobie a poskytnúť dieťaťu aj sebe čo najviac lásky. A ver mi, že viem o čom hovorím, syn sa budil do cca 16 mesiacov aj 12x za noc. Doteraz neviem, ako som to prežila. Čím viac som to chcela vyriešiť a hľadala, kde robím chybu, študovala ľudský spánok, tým to bolo horšie. Veľa síl prajem a nech sa to u vás zlomí čo najskôr 💛
@danka_444 nezačala chodiť?