Ahojte. Strasne mi je blbo kedze som nedavala pozor a dcera jedla cokoladu tak dala aj malému. Citim sa hrozne. Riadim sa podla Co jedia zdrave deti a trz toto. Malá dostala cokoladu na sviatok tak sem tam kusok dostane ale maly este nemal a trz toto je mi strasne z toho 😔
a v com je problem?
A aký je veľký?
😀
To píšeš akoby zjedlo dieťa jed na podkany. Tu už niektorým mamičkám poriadne hrabe.
To ma byť vtip? Šak čokoláda nie je otrava čo by sa akoze malo stať? 😂😂😂
A koľko má malý? Inak mimochodom neotravi sa a ani z neho nebude kvôli tomu autista či iný - ista.
Umelo vyvolana tema na rozputanie vasni??? 😂😂😂
Ježišiii chytro na vyplach žaludka lebo sa týždeň nevykaka .Chod radšej kúp si rozum namiesto čokolády.Preboha ako môže byť niekto taký tupý nechápem. Zena prebud sa. Ide víkend tak sa asi niekto nudi ON ten malý syn je kojenec kojený či ako nerozumiem.Ty vole mať tak tvoje problémy a Ficov plát tak som šťastna.Nabuduce napišeš čo malý zjedol rožok alebo banán och rozum dostaň.Keby vypil dajaku hémikaliu nepoviem albo žeby to bol nejaký tvrdý ukrík ale kúsok čokolády chytro volaj zachránku nech ho v nemocnici vyšetria že dostane asi otravu.
Musíš ísť na pohotovosť, žiadať výplach žalúdka u obidvoch detí, natočiť reakciu lekára a zverejniť ju tu, nech si aj my pozrieme...
@stanulienkat Aj ja si myslim máš pravdu že je to vymyslene.Lebo aby bol niekto taký tupý že malý zjedol kocku čokolády a pisal na MK že čo má robiť tak to keby bola prvá cena za debilitu tak Ona by dostala ešte 0- nultu.Jasne že vymysel máš pravdu.
Tak možno je to pármesačné bábätko, z toho by som ani ja nemala radosť.
@dilino Ja si aj myslím že ani to tak vymyslené nemusí byť. Dcéra má tiež jednu kamarátku, čo bola od malička vychovávaná "zdravo a výlučne bez sladkostí". Kočka už je v puberte takže každé euro čo má minie v Macdonalde a vždy keď ju dcéra privedie k nám, vyje nám zo špajze všetko čo má blízko k cukru.
Ak by zjedlo kusok lega..... to by bol problem 👏😉
Vcerajsia tema o pohorseni sa nad prikrmami sa asi neujala, tak treba vytvorit nieco nove
Preboba pozor aby sa neotravil,treba vola rychlo 112🤣
@thoughtfulweirdo tak par mesacne sa asi k cokolade len tak nedostane, a keby mu ju niekto da aj tak sa tomu dietatu nic nestane, max as vyhadze alebo ho zapecie
To je nič že čokoládu.... my sme mali podozrenie že dcéra cca 2 r. zjedla otravu na potkany - to bol iný poprask... 😨🙄
Rumázgala som ako malé decko.....😂😂
@malinovka333 Ale veď to tam píše 🤦 dala mu to staršia sestra. To, že sa zapečie, je síce nič, ale to nič môže znamenať prebdenu noc pre celú rodinu a teda hovorím, radosť by som ani náhodou nemala.
😱😱😱 To je niečo strašné. Čokoládu??? To nemyslíte vážne. Veď to je niečo strašné. Rýchlo sanitku a výplach žalúdka!!! Mimochodom, moje deti (1 rok a 4 roky) jedia čokoládu každý deň. 😉
To ako to fakt???Som sa zlakla ze je alergicke alebo co...a ono to ze jedia zdrave....boa zena a ty si si na com vyrastala?Na kockovom cukre-1 kocka raz za tyzden alebo co?
Prepana, neumrie z toho, takú paniku robiť kvôli kúsku čokolády? Kamoška ma 5 deti, najmladsie bežne ti starší pchali už keksíkmi, piškótami, čokoládou ako 6-7 mesačne, teraz ma dva roky,zdravé, beha, neumrelo, ani nezblblo
ja dnes tiez robim paniku lebo som neodolala a dala som si cokoladu 😀 ale ja mam na to dovod uz dva mesiace som sa drzala bez sladkeho a dnes som tomu podlahla tak mam paniku 😀
Ty si ale divná.
Co je trz? To pod vplyvom zdravej stravy vypadavaju samohlasky?
Neskus to napisat, na Co jedia zdrave deti, lebo baby Ta tam ukamenuju a adminky Ti odporucia webinar 😅😅😅😅😅
Preboha to je hrozné!!! Mali by ste ísť do nemocnice.
(pre nechápavé, toto je irónia)